Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Natječaj : traže se moderatori
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 21 Kolovoz, 2012, 13:06:56 ---stef za moderatora
--- Kraj citata ---
x12
bigone_sf2:
--- Citat: steeef - 21 Kolovoz, 2012, 12:51:28 ---štos je u tome da se pravila NE čitaju.
pa kaj smo m budale da svaki dan petorici šaljem na pm da oglas treba izgledat ovak i ovak?
neke sitnice u naslovu sam ispravljal al nekad sam jednostavno samo sve brisal..ak oni ne vide pravila,ne vidim ni ja tipku EDIT u opcijama.
a kaj se psovanja tiče,to je dio balkanske kulture očito,ako i na televiziji i filmovima koje snimaju kunu ko kočijaši,kak nebi i mi ostali.jedno su te kao prostačke poštapalice a drugo je nekom psovanje familije ili slična vrijeđanja.a to rade svako po svom bil on moderator ili ne.
a kad se već traži dlaka u jajetu onda da su svi članovi pročitali pravila i pridržavali se njih,nas moderatora nebi ni trebalo,nebi bilo ni bannovanja ni ničeg..
tak da vi koi kritizirate prvo krenite od sebe i sredite sebe pa ostale :hello:
--- Kraj citata ---
A onda kod prve opomene tocno navesti gresku.
Kod druge opomene ban i tocka.
Kaj velite na tu ideju?
Kamba:
....Stef nadam se da se tvoja zadnja recenica ne odnosi na mene.... :icon_scratch:
...malo smirenije odgovaraj jer pocinjes sekirat sa svojim odgovorima i stavom....zna se sta je posao moderatora,odradis ga i nemoras se nikom pravdat ako si u pravu....svatko grijesi i nista te ne kosta da posaljes PM upozorenja.....pa kasnije redom sta ga sljeduje ako nastavi..... :dontknow:
Grale:
nebitno na koga se odnosi,u pravu je...
svako treba počet prvo od sebe kritizirat...
al poboljšava se stanje,bar u tehnici kolko ja pratim najviše...više manje dobri naslovi,tu i tam koja krivo smještena tema i normalno vulgaran rječnik samo par članova, jednih te istih članova,ostali kojima je psovka pobjegla su se fino ispričali i nisu ponavljali...
zemo323:
da, moze se primjetiti da sa su moderatori prilicno aktivni.. cesto naletim da je tema u otpadu ili da je mod nesto editirao..
neka neka, samo tako :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju