Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Natječaj : traže se moderatori

<< < (4/26) > >>

eladio:

--- Citat: igor.sb - 02 Kolovoz, 2012, 23:01:23 ---iwo treba ovo treba ono, pa de :)

--- Kraj citata ---

:laughing7:

nakon izbora moderatora, uvest cemo i neka nova pravila ponasanja po forumima, u biti malo cemo pojasniti postojeca (naslov, brisanje netocnih postova i nebuloza, itd..), i pocet ih se jos vise drzati pogotovo u tehnickom dijelu foruma, ali o tom - po tom ..drzmo se teme i dajte prijedloge  :toothy3:

novi prijedlog :
grale
..evo citam njegove postove, i namece se da ima potencijala u njemu, jedino treba vidjet koji podforum

Grale:
sad bu ispalo da se namećem ;D
nisam ekspert u tehnici,volim pomoć ako nekaj znam,ako neznam pitam iskusnije...
dosta sam online,pa čitam gotovo sve postove...od tržnice do offa...i ima dosta spama(tu i tam sam znam uletit :-) ) i nepravilnosti...vrlo mi je drago za prijedlog...  :icon_biggrin:

stunt_master:
Drnda - tehnicka podrska ,zna svasta, i dosta online
roxRab- isto tako voli pomoc
yog- uvije kad niko ne napise nista on da prijedlog

moji prijedlozi za tehnicki kutak  :icon_thumright:

za trgovinu je barem lako nac moda, bilo tko tko ima 1000+ postova i poznaje forumase moze bit dobar  :icon_thumright:

edit: GoGo Runnera za trgovinu  :icon_thumright: :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:
moj prijedlog;

Boltek - offtopic

dečko posjeduje istančan smisao za humor kojim rješava svoje protivnike;a njih na ovom forumu ima mnogo  :headbang:

Johnny iber:

--- Citat: marracc - 03 Kolovoz, 2012, 19:33:33 ---Yog je prvi na popisu (po meni) za biti mod, jer se dosta ekipe (modovi) sprdaju s njim,a lik stvarno zna!

EDIT: Sad vidim da su novi moderatori, i ovi koji jesu su ok! samo tako dalje!! I ovo sto su decki komentirali, trznicu treba dobro odrzavat, moj je prijedlog da se proba napraviti lista u tehnickim pitanjima koja ce biti pri vrhu, i to lista najboljih set-upova, znaci sto najbolje bas s cim i to, onda sve nove teme tipa :"koje rolice da stavim u malossi multivar na serijalu" treba brisat, da se dobije lijepa preglednost, jer je ogroman broj istih tema, recimo za ulje! ja sam sve moguce podatke o ulju dao, kako nac odgovarajuce, na kojim stranicama, sve sve, a jos uvijek se otvaraju nove teme o tome, nepotrebno, sve se vec zna! druga je stvar sto modovi nisu mou temu stavili na vrh, iako ima preko 2500 hitova i vrlo je informativna i daje sav info o svim uljima, zavrsila je na 10oj strani u trgovini! Naravno da se spama po forumu s novim pitanjima o starim temama kada odmah nisu dostupne korisne informacije!

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju