Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Natječaj : traže se moderatori

<< < (3/26) > >>

Iwo SR Tuono:
De dobro je
Ono sto je prijeko potrebno je mod za trgovinu jer ima puno nepravilnosti

Drugo treba pojacat nadzor u tehnici/tuning jer stvarno ima svega,od koje kuglice trebam do ubacivanja u tude teme

Neznam koga predloziti al kandidata sigurno ima,inace mod mora bit covjek iz sjene.da radi a da se njegov posao ne istice previse

Znam ljude kojima je cilj bit mod samo da drugima brisu postove i rade eranja po forumu -.-

eladio:
evo malo sam procistio chat  :redface:

iwo, ova ekipa koju spominjes ce biti filtrirana.. sve u svemu , ima i ovih drugih, i mi te trazimo  :headbang:

zvonkec_92:
Mogu ja biti mod za neku temu o  tjuniranju baotiana????

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2

igor.sb:
iwo treba ovo treba ono, pa de :)

npr. mod u trznici treba biti netko tko zna pravila, a najvise postova sam se i nabrisao modovima  ;D

vjerujem da je tamo kaos, od happeninga nisam pogledao, do tad je bilo ko po spagi, naslov, dan posta, cijene svetinja

Grale:
slažem se da u tržnici fali mod,što zbog neispravnih i ne pripadajucih postova,što zbog prijevremenih bumpova...tu stvarno neznam kojeg bi člana predložil...
što se tiče injection podforuma,tam definitivno fali mod jer konstantno niču teme poput mjenjan je karb,ali problemi isti...itd...
i za podforum tuning bi predložil člana Josip,jer čovjek svakome da koristan savjet u vezi tuninga,i ima puno njegovih korisnih postova tamo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju