Općenito > Propisi

Polaganje B kategorije, vec polozena A1

<< < (2/5) > >>

huskybucka:
Cura se upisala, pa red bi bio da javim.
Nesto sitno je jeftinije jer se ne placa prva pomoc, to vrijedi od a,1kat .
Predavanja iz propisa se placa samo 4sata, al svaka auto skola dozvoli da slusate 30sati da ponovite propise.
I na kraju voznja...

zwer_1982:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Kolovoz, 2012, 20:03:08 ---
--- Citat: huskybucka - 02 Kolovoz, 2012, 17:50:46 ---Znaci, cura ima A1 kategoriju, polozila prije 6g,
sad bi htjela poloziti B kategoriju.
Sad me zanima vidio sam da je cijena nesto manja jer ima A1 kategoriju, ali umjesto 30sati predavanja, ona slusa 4 sata, bar sam tako vidio na webu autoskole...
Dal mora polagati i prvu pomoc?
Eto ako ima netko ko je nedavno s A1 kategorijom polagao B, pa da malo napise...

--- Kraj citata ---

Na sva ta pitanja ce ti telefonski odgovorit bilo koja autoskola.
Ono sto znam (iz vlastitog iskustva) je da ako imas "B" kategoriju, kad polazes za "A", trebas samo lijecnicki pregled i sate voznje - nema sati predavanja niti prve pomoci.

--- Kraj citata ---

Davno si ti polagao a ja možda još davnije.

Mene puna A kategorija došla s liječničkim i svime 1600kn (96-97g) a poslije kad sa imal dost god za B ktg  polagal sam vožnju, bez liječničkog, predavanja, prve pomoći i to za još nekih 1500kn....

pralas:
evo ovako iz prve ruke,posto smo u istoj situaciji...ja sam prije nesto vise od godinu dana polozio a1 kategoriju,morao sam ici na lječnički jer jer proslo vise od godinu i pol dana od polaganja a1 pa moras ponovno....
propise ti ne priznaju,moras odvoziti 35 sati kao i svi,jedino ti priznaju prvu pomoc....u ovoj autoskoli u koju ja idem nisam morao dolaziti na predavanja za propise jer kao ja to vec znam,ali sam ja dosao na pola sati da cisto ponovim malo jer sam zaboravio neke stvari...ugl prosao sam propise i krenuo sa voznjom...to ti je to ukratko

Ivan46:
i pralas koliko te sve zajedno izaslo,jel oko 6.500kn?

pralas:

--- Citat: Ivan46 - 13 Kolovoz, 2012, 23:23:10 ---i pralas koliko te sve zajedno izaslo,jel oko 6.500kn?

--- Kraj citata ---
nezz sad točno,sutra pogledam pa ti javim ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju