Općenito > Propisi
Polaganje B kategorije, vec polozena A1
huskybucka:
Znaci, cura ima A1 kategoriju, polozila prije 6g,
sad bi htjela poloziti B kategoriju.
Sad me zanima vidio sam da je cijena nesto manja jer ima A1 kategoriju, ali umjesto 30sati predavanja, ona slusa 4 sata, bar sam tako vidio na webu autoskole...
Dal mora polagati i prvu pomoc?
Eto ako ima netko ko je nedavno s A1 kategorijom polagao B, pa da malo napise...
ApriliaMaster:
Ja trenutno polazem A1 kategoriju, i pitao sam lika na predavanju i rekao je da cu morati sve ponovo slusati za B
mark055:
ja sam nedavno polagao B kateg. a imao sam A1
liječnički se mora ponovno plaćat
ide samo na 4 sata predavanja i onda test piše
PRVA POMOĆ se netreba ponovno polagat
i vožnja normalno 35h
giannelli:
i cijena nije manja, ja sam polagao z auto nakon a1 i isto, sad polazem za a2 i imam neki popust i ne trebam na predavanja samo voznja i ljecnicki.
3alfa3:
--- Citat: huskybucka - 02 Kolovoz, 2012, 17:50:46 ---Znaci, cura ima A1 kategoriju, polozila prije 6g,
sad bi htjela poloziti B kategoriju.
Sad me zanima vidio sam da je cijena nesto manja jer ima A1 kategoriju, ali umjesto 30sati predavanja, ona slusa 4 sata, bar sam tako vidio na webu autoskole...
Dal mora polagati i prvu pomoc?
Eto ako ima netko ko je nedavno s A1 kategorijom polagao B, pa da malo napise...
--- Kraj citata ---
Na sva ta pitanja ce ti telefonski odgovorit bilo koja autoskola.
Ono sto znam (iz vlastitog iskustva) je da ako imas "B" kategoriju, kad polazes za "A", trebas samo lijecnicki pregled i sate voznje - nema sati predavanja niti prve pomoci.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju