Općenito > Generalno o skuterima

Preporuka skutera

<< < (3/4) > >>

Grale:
nisam ih bas pratil po oglasima dal ih ima i koja je cijena,ali potrazi malo aprilie sr50r factory...znaci novi model srke sa ajnspric piaggio masinom...skuter je odlican...jucer sam bas probal jednu,ima samo zx gore,a mene s ditekom pojede za dorucak...skuter skoro da nema mane...dok smo se vozili jucer clan steeef i ja,on je na novoj srki nabral 93 po satu,bez saginjanja,dok sam ja na diteku isel oko 85 realne,a on me samo ostavljal...steta samo kaj ih ima malo u rh,pa bi zato i cijena mogla bit paprena...

steeef:
eto,kak veli grale,ja sam ostal iznenadjen kak taj factory fino ide..jos da ima variomat sporCki jos bi bolje igral,ne trosi nist.
ni purejet-ovi nisu losi,u biti ista je masina i na sr factory i stvarno fino idu.
jedina treba pripazit i vodit brige i injectorima i pumpi goriva.

Grale:
da,ubiti ista je mašina ko i na ostalim purejetovima(nrg i runner),samo kaj se meni osobno nova srka najviše sviđa...
instrument tabla je prebolesna,s mnoštvom modova i svega ostalog...
briga se mora vodit oko bilo kojeg skutera,bil on i kinez ili talijan,samo kod ajnšprica bi još preporučil točenje injector cleanera...

Suhy:
Kupi SpeedFigt 2

Maurini-Tuning:
Ja bih uzeo prije runnera,ali ni sr-ka nije za ne pogledat... :icon_thumright: a predlozio bih ti i yamahu aerox :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju