Općenito > Generalno o skuterima

Preporuka skutera

(1/4) > >>

stjepan.coha:
Pozz..dal mi neko moze preporucit neki dobar skuter od 50 ccm,cijena do 700-800 eura?

krpaa:
Pozdrav..vec se pisalo o tome ali evo cisto ukratko..baziraj na piaggio mašinama tipa gilera runner, piaggio NRG, aprilia, yamaha aerox isto dobar skuc...pisalo se dosta po forumu o tome ali eto čisto okvirno da znas na šta da se fokusiraš, kineze zaobilazi u širokom luku  :) sa gore navedenim neces pogriješiti  :icon_thumright:

qutip:
A što kažete na skutere bez karburatora, konkretno aprilia diteh ili gilera runner pure jet?

Kanuni90:
Drug, to kad se pokvari, jebeno je za dijelove, malo se ko razumije u to, puno ih je sa takvim motorima prebacivalo na karburatore, imam ja druga koji ima Peugeot Jet Force, morao je prebacit na karb.. znaci za te pare bolje uzmi polovnu aeroxicu, i barem znas da imas motor....  :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: qutip - 04 Kolovoz, 2012, 11:02:22 ---A što kažete na skutere bez karburatora, konkretno aprilia diteh ili gilera runner pure jet?

--- Kraj citata ---
sve najbolje :icon_thumright:
malo troše,ko serijale idu odlično,ali su kvarovi malo skuplji dok dođe do njih...pumpa goriva injector itd...tocit dobro gorivo i kvalitetnu polusintetiku i nebi smjelo bit problema previše...svjecice su duplo skuplje od svjecica za druge skutere...
a i mores fino sređen ić na spojak,bez da se zasmrdis po 2t ulju :icon_biggrin:
naravno dok se dogodi kvar,odvest ga majstoru koji ga bude znal popravit,bez da rastepe pol motora i pogubi pola djelova,i na kraju napravi još veće sranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju