-Bojan iz Požege (privremeno-selim nazad u Veliku).
-Nedavno kupio ovo što mi piše u profilu.
Do tada vozio ATX-a sa t14 mašinom i CTX ovjesima i prao sve skutere sa kojima sam imao priliku stati na crtu...
Nisam neki veliki ljubitelj skutera jer sam navikao na lagani pristup svim dijelovima mehanike i elektrike što je kod skutera malo teže
(cijeli život na Tomosu)
Jedno kratko vrijeme sam bio vlasnik Runnerice ali tada sam se još vozio ilegalno (bez rege) pa sam se zbog brdskog kraja koji mi je bio jedina lokacija za vožnju u ilegali ipak vratio klasici i nabavio apn4.
Sada su došla vremena kada se vozim iz potrebe a ne iz gušta a i supruga pomalo pokazuje znakove zaljubljenosti prema dvokotačnim prometalima pa...
Od 2009. sam ponosni član Tomos riders foruma na kojem sam i stekao većinu svog forumskog staža, te Motori HR foruma gdje imam tek par upitnih postova na koje niko nikada nije odgovorio pa sam i izgubio volju za pisanjem.
Uglavnom, sada sam vlasnik Aprillie sr50 ditech koja to zapravo više i nije jer sam izbacio njenu originalnu mašinu i nabacio gore piaggio makinu sa karbom i najbitnije kurblom.
Malo sam zapeo kod instalacija (3 žice me pate) ali o tome u temi namjenjenoj takvim stvarima.
Pozdrav svima i nadam se ugodnom druženju