Tehnički kutak > Garaža
prodao žilera runner vxr 200
karlo-sp:
--- Citat: giannelli - 03 Kolovoz, 2012, 21:48:07 ---aha, tu smo znaci, pa tko je vidio mjenjat ulje a filter ne, mada i nebi mjenjao filter da mjenjam na 3000ulje, ja mislim s ovim prec 5000. jel to pametno? :icon_scratch:
tako da mi na satu uvijek bude okrugli broj. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
imao sam ja na servisu par motora , ciji su mi vlasnici rekli da ne mjenjam filter :laughing7:
giannelli:
ma ok, kad sam isao u srednju imao sam praksu u auto servisu i namjenjo sam se tih filtera toliko da mi je uslo u naviku, zdravanavika. :laughing7:
posto mi je ovo prva izmjena nakon sto sam ga kupio, a ima sad na satu 26000, budem promjenio na 30000 ponovo i do tad pratio ponasanje pa i boju ulja itd.
giannelli:
trenutno stanje motora, registriran nanovo prije 3 dana, stavljen vizir veliki, po meni jako bolji od malog, dobio sam pretinac povise sata, manje vjetra dobivam u prsa na velikim brzinama i daje neki ozbiljni karakter skuteru.
prvo sto cu promjenit ovaj tjedan jesu lezajevi u nosacu motora i postelat ventile da sam donekle miran sa otvaranjem masine do daljnjega. nakon toga na red dodje repariranje vilica i lezajeva istih pa onda, valjcici i centralni feder, posto je remen mjenjan prije 2000km i to je to sto mislim ovaj mjesec dirat. a za iduci vec su rezervirane prednje/zadfnje kocione plocice i prednja guma nova, oko cijeg izbora jos siguran nisam.
stavljeni xenon h7 6000k na kratko svijetlo, i rezultat je strasan, odlicno svijetli, prvi dan kad sam ga montirao sam imao priliku vozit iza plavaca koji su me nakon prvog kilometra zaustavili i napomenuli me kako je jako neugodno vozit se ispred mene jer obasjava svijetlost na svu okolinu a ne samo na cestu. ugl sad kemijam rezervni far slozit sa jednom ili 2 lece unutra, jedna h1 za dugo i h7 od auta nekog.
giannelli:
pokupio danas skuter iz servisa, zamjenuti iglicasti lezajevi u nosacu i osovina klackalice, ventili su postelani. Usisni su bili dobri a ispusni se nisu poklapali. Skuter puno mirnije sad radi. Odmah pala koja slikica po okukama.
:glasses2:
kroz pricu sa prijasnjim vlasnikom dodjem do service and repair manuala za sve gilere do 2004 god. To me jako obradovalo, ima sveg od servisnih intervala do generalke.
sjeo je i znak naprijed. Nabavio jos i pleteni lajtung za zadnju kocnicu, kad nadjem i prednji onda cu montorat.
giannelli:
u ovih zadnjih 6mjeseci, bio je stavljen pohabani multivar, unatoc svim citanjima po forumu kako taj vario voli habat zubove. Nije me to sprijecilo, skuter je dobro išao punih 6sati.
Nakon toga su se zubi pohabali, usljedila je zamjena radilice, s obzirom na kilometre ne samo ona. (50.000)
Radilica
Ventilvar, oring na njemu
Variomat, valjcice, klizace
Malossi special belt
Karike
Komplet dihtunga
Natezac faznog
Ulje+filter
Centralni feder
Ulje u vilicama 10w
Svijecica
Filter goriva
4000km nakon tog poveceg servisa, tj jucer je prodan vxr. Otisao je u dobre ruke za hilju evra, džaba.
Danas je meni zato stigla nova pila.. 125ccm.. 30ks.. Supermoto.. Ova tema može lock.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju