Tehnički kutak > Garaža

prodao žilera runner vxr 200

(1/3) > >>

giannelli:
"nova" every day vozalica. Gilera vxr 2003. Da je apoteka nije.. Hoce li bit vidit cemo
 :glasses9:
Boja je takva kakva, spricnuto prije mjesec dana. Odlucio sam se za ovaj vxr jer poznajem skoro sve vlasnike osobno i znam tko je sta radije. Uzeo sam filter ulja malossi, redsponge, nova svijeca, ulje ipone 10w40 tako da napravim odmah neki mali servis.
Imam u planu jos lezajeve u nosacu rijesit pa na zimu nove karike i stelat/slajfat ventile. Xenon i to obavezno al ima vremena.

giannelli:
napravljen servis mali

filter ulja red chili malossi
filter zraka malossi red sponge
svijecica ngk cr8nesto nesto
ulje 5w40 TOTAL QUARTZ9000 (ipak sam se odlucio za 5w40, citroen ga korisi, pežo ga preporucuje pa ne moze ni za talijana bit lose)  :laughing7:

samo mi nije jasno kako mi nije dovoljna litra, a svi govore da je dovoljna, fali laganini 2dcl ulja. ispustio sam ga skroz nek se iscjedi jer je bilo 10w40 unutra. sutra po novu litru pa nadolit.

daljnji planovi su, xenon, koji je narucen od clana danc00, veliki vizir i rega uskoro.  :toothy3:

karlo-sp:
ako si stavio novi filter , onda ide 1.1l  :icon_thumright:

giannelli:
aha, tu smo znaci, pa tko je vidio mjenjat ulje a filter ne, mada i nebi mjenjao filter da mjenjam na 3000ulje, ja mislim s ovim prec 5000. jel to pametno?  :icon_scratch:

tako da mi na satu uvijek bude okrugli broj.  :icon_biggrin:

pralas:

--- Citat: giannelli - 03 Kolovoz, 2012, 21:48:07 ---aha, tu smo znaci, pa tko je vidio mjenjat ulje a filter ne, mada i nebi mjenjao filter da mjenjam na 3000ulje, ja mislim s ovim prec 5000. jel to pametno?  :icon_scratch:

tako da mi na satu uvijek bude okrugli broj.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
nije pametno,mjenjaj na 4000 km najkasnije...

sto prije to bolje,ja obično mjenjam na 3000-3 500 km,i u tom intervalu je najbolje ako ti je stalo do masine...
ide ti 1.1l ako se sve dobro iscjedi i ako stavljas novi filter,inace filter mjenjas kada i ulje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju