Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vs. luna 2
robert:
--- Citat: vpucko - 22 Svibanj, 2008, 22:33:17 ---ooooooo ja jesam ;) hehehe
@ slowrider, ja kad sam sam onda je ok ;)
--- Kraj citata ---
možda ali ne na luni! rezultat bi bio da ćeš se pri takvim akcijama naći na cesti! ako imaš serijske gume koje su još recimo nove onda je to nemoguće!
orginal gume na luni su tek nakon 7000-8000 km dobre jer tek onda ona drži koliko toliko cestu!
Drnda:
meni je danas na mome dobro strugala nogara, a inace je dosta visok, inace gdje sa skuterom udju u tu krivinu 40-45, ja sam uletio 60 pa je bilo struganja :frajer:
gozz:
--- Citat: ratz_hell - 22 Svibanj, 2008, 21:32:09 ---da ali bi bolje drzalo cestu, barem mislim, jer sad kad se nagnem malo osjetim da bjezi, ili imam samo takav osjecaj, i moram skinut nogaru...struze mi kad se naginjem...
--- Kraj citata ---
Struže ti samo ako se nije potpuno vratila u vodoravni položaj (voli to Luna radit... pogotovo ako se "osuši" ležaj nogare), ili ako u zavoju pogodiš rupu pa cimneš centralnu nogaru prema dolje, pa kak je feder slab ova lupne po podu... ali kad je full podignuta, nema šanse da se toliko nagneš (a da ne padneš) da ova zastruže...
ratz_hell:
neznam neki dan mi strugalo...jebeno sam se nagnio...mozda se nije ni vratila gore skroz , neam pojma,al je strugala...i gume su dobre...barem mislim da valjdaju, drze ludilo...eh danas vozio lunu vision 2....uzeo susjed u kvartu...razocaranje debelo...nisu rijesili problem sa rolicama, sve ostalo isto...cak nema ni abs, ni daljinsko paljenje , alarm , nista...sve isto kao obican luna 1, samo malo ljepsa pitura...
ratz_hell:
e i da...jedino mi se svidja crno deklo....ima da mu ga maknem po noci :laughing7:... :toothy10: zna ko posto dodje samo deklo , ima to u betamotorsa?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju