Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vs. luna 2

(1/4) > >>

ratz_hell:
koja je razlika izmedju lune 1 i lune 2, osim auspuha? cak po betamotovim stranicama ispada luna 2 slabija, kako to?koji je ovo auspuh na luni 2? cak mi se svidja , mozda bi ga volio stavit na lunu 1?, sta mislite?

gozz:

--- Citat: ratz_hell - 19 Svibanj, 2008, 20:44:16 ---koja je razlika izmedju lune 1 i lune 2, osim auspuha? cak po betamotovim stranicama ispada luna 2 slabija, kako to?koji je ovo auspuh na luni 2? cak mi se svidja , mozda bi ga volio stavit na lunu 1?, sta mislite?

--- Kraj citata ---

Nazubljeni prednji disk!

Pojačana poluga (ko fol poboljšana) zadnja kočnica (isti drek, opet ne koči jer ne znaju zbrojiti dva i dva)!

Stražnji plinski amortizer

Gepek-treger nije šipkast nego je pun (izgleda ljepše, ali je manje upotrebljiv)

Ausph (otvorenog tipa ali nije neka rezonanca), tj dobije se kojih 3 % naspram starog.

Motor je apsolutno isti!

Crni poklopac dekla!

Drugačije boje!

500 kuna skuplji!

ratz_hell:
hmm... svidja mi se crni poklopac dekla... i jos na black editionu...bi lijepo stajao a? zanima me bili bio stogod tvrdji ako i ja stravim plinski amortizer...?

gozz:

--- Citat: ratz_hell - 19 Svibanj, 2008, 21:39:37 ---hmm... svidja mi se crni poklopac dekla... i jos na black editionu...bi lijepo stajao a? zanima me bili bio stogod tvrdji ako i ja stravim plinski amortizer...?

--- Kraj citata ---

Tvrđi???

Pobogu, p I OVko je tvrd da ti bubrege polomi...

SlowRider:

--- Citat: gozz - 19 Svibanj, 2008, 22:08:38 ---
--- Citat: ratz_hell - 19 Svibanj, 2008, 21:39:37 ---hmm... svidja mi se crni poklopac dekla... i jos na black editionu...bi lijepo stajao a? zanima me bili bio stogod tvrdji ako i ja stravim plinski amortizer...?

--- Kraj citata ---

Tvrđi???

Pobogu, p I OVko je tvrd da ti bubrege polomi...

--- Kraj citata ---

nrg mc3 ima dosta tvrd ovjes, kada naletis na vecu rupu i ostecenje na cesti bas te posteno presjece i opali po bubrezima :redface:
nisam se puno vozao na novom poweru ali zapamtio sam da i on ima tvrd ovjes i to mi je stvarno neugodno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju