Tehnički kutak > Garaža

vxr 180 / lagana generalka

<< < (14/35) > >>

danko0907:
Ivek, rekao si da je unutarnji fi gumice 7,5 cm, a kolika je debljina gumice? Tj. koliki bi trebao biti razmak između elektroda?

SF2 Freak:
1mm kolko se ja sjećam , zajedno smo ih šerafali.

ivek_sr:

--- Citat: danko0907 - 03 Listopad, 2013, 08:18:27 ---Ivek, rekao si da je unutarnji fi gumice 7,5 cm, a kolika je debljina gumice? Tj. koliki bi trebao biti razmak između elektroda?

--- Kraj citata ---

razmak između nek ti bude milimetar do milimetar i pol između ploča...  uglavnom samo pazi da ti ne pušta i da su sve iste i kada stežeš generator da ga stisneš jednako... mislim da je gumica 2.5-3 milimetra

danko0907:

--- Citat: ivek_sr - 03 Listopad, 2013, 11:24:35 ---
--- Citat: danko0907 - 03 Listopad, 2013, 08:18:27 ---Ivek, rekao si da je unutarnji fi gumice 7,5 cm, a kolika je debljina gumice? Tj. koliki bi trebao biti razmak između elektroda?

--- Kraj citata ---

razmak između nek ti bude milimetar do milimetar i pol između ploča...  uglavnom samo pazi da ti ne pušta i da su sve iste i kada stežeš generator da ga stisneš jednako... mislim da je gumica 2.5-3 milimetra

--- Kraj citata ---

OK, hvala

ivek_sr:
Evo danas se radilo dosta, manje više cijeli sistem je postavljen di treba ić. Preinačen je rezervar ulja i čeka čišćenje, isto tako i čep pošto original od ulja ne valja jer je napravljen da pušta kroz sebe. Provućena su sva crijeva i sve je spojeno osim glavnog koje dolazi prije karba. Postavljene je još relej pošto normalna tipka nemre držat tolko ampera. i pumpa vodena je isto stavljena i sve je rađeno tako da kada se stave plastike se ništa ni ne kuži. Stavim slike čim imageshack proradi  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju