Tehnički kutak > Garaža
vxr 180 / lagana generalka
danko0907:
--- Citat: ivek_sr - 27 Rujan, 2013, 15:37:38 ---Geberator je prosao usavrsavanje i sad na test... jos uvijek nisam nasao posudu hahahha, uglavnom slike navecer
--- Kraj citata ---
Jedva čekam slike :) Ubrzo se i ja bacam na izgradnju jednog takvoga.
ivek_sr:
Generator je raskopan
I nakon čišćenja i bušenja ponovno sklopljen
danko0907:
--- Citat: ivek_sr - 27 Rujan, 2013, 20:58:02 ---Generator je raskopan
I nakon čišćenja i bušenja ponovno sklopljen
--- Kraj citata ---
Koliko vidim, prije prerade je bila 1 rupa, a sad su 3. Jesam u pravu? Kakvih još ima preinaka?
ivek_sr:
Smanjeni su razmaci na pločama i pomaknuti izvodi za vodu i plin... mali trikovi koji život znaće kada je u pitanju učinkovitost... nemre se baš puno napravit više sa ovim generatorom... nije najbolji ali već čuda radi na 6 ampera ;D . Imam još aseva u rukavu koje spremam za sutra da si poboljšam protok
danko0907:
--- Citat: ivek_sr - 27 Rujan, 2013, 21:19:48 ---Smanjeni su razmaci na pločama i pomaknuti izvodi za vodu i plin... mali trikovi koji život znaće kada je u pitanju učinkovitost... nemre se baš puno napravit više sa ovim generatorom... nije najbolji ali već čuda radi na 6 ampera ;D . Imam još aseva u rukavu koje spremam za sutra da si poboljšam protok
--- Kraj citata ---
Super :icon_thumright: Nadam se da ćeš podijeliti te trikove s nama :) Dali možeš napisati točno koje debljine trebaju ploče i od kojeg materijala? I točno sve što treba za takav generator da mogu provjeriti koliko će me koštati nabava svega potrebnog da pripremim lovu ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju