@ njezni: prouciti i baviti se u praksi nije isto i opet ponavljam nije tu stvar uštede a i da si ikada to probao staviti igdje znao bi o ćemu pričam... ja sam napravio skuter koji je radio samo na to, doduše za probu na 50 kubika 4t uz dodatak normalnog akumulatora
@ luna: za sada će ići preko normalnog akumulatora ali će biti na niskoj amperaži a zasada nemogu nigdje naći šemu kolika je izlazna struja sa namotaja i kolka je poslije reglera tako da ovo ide čisto za probu da vidim kako se ponaša, a kasnije ću direktno na izmjenićnu spojit sa posebnim generatorom kojeg za sebe radim uz dodatak neke elektronike koju radim.
Dečki stvar radi, nije nikakav perpetum mobile niti će se moć proizvest dovoljno plina da pogoni leader mašinu niti ciljam na smanjenje potrošnje nego eto da to istražim kako će raditi za sve velike znalce koji su to već stavili na skuter, pa pošto niste jezik fino u čube i prati, neznam ni ja dal će šljakat to na način koji sam trenutno sada zamislio. Nisam ja vjerovao dok skuter nije radio pola sata bez benzina(govorim o 50 kubika 4t) i nisam u tome od prekjučer. Ako da neke rezultate sve 5 ako ne nikom niš. I to je stari generator koji sam radio prije 6 godina što ga držim ko trofej
uglavnom sutra ide na doradu da mu povećam učinkovitost i da napokon nađem negdje vražiju posudu za ulje