Tehnički kutak > Garaža

vxr 180 / lagana generalka

<< < (5/35) > >>

Grale:

--- Citat: 2mario2 - 02 Veljača, 2013, 17:48:01 ---slažem se s steeefom... vx recimo, velika tabla, pa staviš i 500ccm ak ti volja i para i miran si... :headbang:

--- Kraj citata ---
Ma da,850 odma :icon_biggrin:

2mario2:

--- Citat: Grale - 02 Veljača, 2013, 17:49:32 ---
--- Citat: 2mario2 - 02 Veljača, 2013, 17:48:01 ---slažem se s steeefom... vx recimo, velika tabla, pa staviš i 500ccm ak ti volja i para i miran si... :headbang:

--- Kraj citata ---
Ma da,850 odma :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
pa to sam samo tak napisao zahebancije... al negdje sam vidio da je neko stavljal neku bijesnu mašinu na po papirima dosta slabiji skut, pa zato... i bome mi se i ćini da je bila riječ o VXR-u sa mašinom od Nexusa 500 ak se ne varam... i na njušci je bio tak skut mislim...

Grale:
Od x9 500 na vx, član jandro je to radil,imas negdi projekt pa prolistaj...
Aj nemo više spamali iveku temu  :jerk:

ivek_sr:

--- Citat: Grale - 02 Veljača, 2013, 17:56:42 ---Od x9 500 na vx, član jandro je to radil,imas negdi projekt pa prolistaj...
Aj nemo više spamali iveku temu  :jerk:

--- Kraj citata ---

grale uvijek si bio gospodin  ;D

ivek_sr:
Dakle imam jedan multivar kojemu su se bolcna i piksa pojeli... pošto su vremena takva idem u restauraciju multivara. E sad kombinacija je sljedeća. Isprešal sam piksu na multivaru i išao mjerit i dobro su se pojeli tak da je bolcna original isto nekoliko stotinki dobila. Ali našao sam 2 bolcne od multivara od BB-a i jedan multivar BB koji je btw gotovo identičan al njegova je piksna još više pojedena. E sad iskoristit ću sipravnu bolcnu od BB-a i nju ću skratit da bude ko od multivara za vxr. Ali sam isto tako našao i jedan ubijeni BB serijski variomat i iz njega ću isprešat pikse, potokarit original piksu od multivara tako da ove dve stanu unutar nje i onda sve skupa istokarit da mi stane bolcna od multivara.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju