Tehnički kutak > Garaža

vxr 180 / lagana generalka

<< < (32/35) > >>

skuteri_zg:

--- Citat: steeef - 10 Ožujak, 2014, 18:58:51 ---bude dobar i 0.6 dihtung  :icon_thumright:
samo jos da imas alu poklopac ventila,to bi bilo to  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
dobar je svakako, ali ako vec slaze neki tuning onda ides s tanjim diftungom da dobijes efekt spustenog cilindra i vece kompresije znam da su to sve sitnice ali sve po malo i onda je to to

steeef:

--- Citat: skuteri_zg - 10 Ožujak, 2014, 19:18:45 ---
--- Citat: steeef - 10 Ožujak, 2014, 18:58:51 ---bude dobar i 0.6 dihtung  :icon_thumright:
samo jos da imas alu poklopac ventila,to bi bilo to  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
dobar je svakako, ali ako vec slaze neki tuning onda ides s tanjim diftungom da dobijes efekt spustenog cilindra i vece kompresije znam da su to sve sitnice ali sve po malo i onda je to to

--- Kraj citata ---

jasno,sitnica po sitnica pa se se skupi sitnica i dobije se osjetno poboljšanje..al se ivini nije čekalo 0.4 dihtunga valjda  :icon_biggrin:

ivek_sr:
Mah daj covjece nikad ga nebi slozio i znam sve da bi bilo bolje 0.4 al stvarno mi ga se neda traziti... Isao je odlicno prije sad ce ici bolje ne slazem neki tuning opaki... Za to cu uzet drugog... Neki sepet od vxr-a

ivek_sr:
Dns sklopio lijevu stranu i puknuo mu bijele felge ovaj put i puno bolje mi to izgleda... e sad pitanje je pošto će ostat zadnji kraj od starijeg runnera koju boju ručkice iza staviti... crna,crvena ili bijela?

skuteri_zg:

--- Citat: ivek_sr - 11 Ožujak, 2014, 15:17:58 ---Dns sklopio lijevu stranu i puknuo mu bijele felge ovaj put i puno bolje mi to izgleda... e sad pitanje je pošto će ostat zadnji kraj od starijeg runnera koju boju ručkice iza staviti... crna,crvena ili bijela?

--- Kraj citata ---

hmmmmm, ako možeš bijelu onda definitivno nju... to se rijetko vidi i bio bi prepoznatljiv, a i slagalo bi se se kombinacijom boje.... još bolje bi bilo kad bi negdje uspio nabaviti prednje ručke bijele boje pa njih staviti... to bi bilo najs  :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju