Tehnički kutak > Garaža

vxr 180 / lagana generalka

<< < (29/35) > >>

ivek_sr:
Ja sam iskreno odustao od toga jer svaki zatvara protok... rađe staviš malu boćicu sa vodom kroz koju prolazi. A to ti služi da ti povratna vatra ne dođe do rezervara u slučaju da grune

ivek_sr:
I tako mašina prezimila u djelovima i ćim minulo sunce lagano se krenulo u slaganje, skuter ima otprilike 49000 i mislim da je ovo prvo otvaranja. jučer se samo radilo po glavi pa evo slika

ispuh prije

Ispuh ugrubo

i visoki sjaj na kraju

Usis nemam sliku ali nije si ni kopalo osim naoštrenog pera da lakše klize plinovi na ventile.
Još nanovo napravljeni sicevi ventila i nove gumice stavljene. Molim da mi se kaže koje je mlijeko sa najtanjim pakiranjem da si napravim dihtunge i ako nekoga zanima sa čime se radilo... koristio sam dedinu hilticu   ;D

steeef:
oooo ivina,nek i ti malo kopas masinu  :icon_biggrin:

jel bus ga spejsovo na dvesta kubika sad?vec sam zaboravil kaj si rekel da sve bus radil,od ovog silno hho educiranja..
kad si vec radil nove siceve i sve to,trebal si uglavit i maloosi ventile  :icon_tongue:

cul sam da je najbolji tetrapak od vindijinog mlijeka z'bregov..jos bolje ako je od cokoladnog,to je  :icon_thumright:sad in

ivek_sr:
Vidio budeš na slikama kaj ću ja iskoristit od svih tih silnih dijelova, ostal bude 180... ionak je pojeo sve 200 koji su mu se našli na putu  :laughing7:

Nabavil alatku za klipove metat više sam poludio natjerat uljnu novu u cilindar da uđe

I evo budućeg mi dihtunga  :toothy12:

I zvadil mašinu ispod panka bila zamotana cijelu zimu

Našao sam ovaj dio među djelovima i nemam pojma od kuda je tak da mi se nemojte smijat ali fakat ne kužim od kud je  ???

I naravno skidam magnet po prvi put da očistim prašinu i tako je izletio da mi je sada ruka zamotana i odletio na drugi kraj garaže ko metak i normalno... jedan magnet je popucal unutra...

I sad gore je bio najdeblji dihtung od 0.8 ja ću ga počastit sa 0.4 ako nađem da itko ima. A malossi ventile slagat mi se nije dalo više bi skutać trošio a neću sad nešto slagat pretjerano, iskreno bi rađe skupio 500 eura pa malossi v4 uzeo.

steeef:
ima u svakom piaggiu 0.4 brtve,nju sam i ja stavil na svoju 250 mašinu..
ma šta bi davo 500 evra kad za soma kn bi uzel ventile i sredil glavu,kanale i siceve pa bi bila prava rejserska..mada ne baš ko v4 ali nebi bila i predaleko..
dok ide v4 glava cilindar se mora skinut da bi sve sjedilo kak treba i imalo kompresioni omjer koi je propisan (tak je u malossi uputama) pa poslje v4 glave nema povratka na standardnu (osim ak se neke distance ne podmeći :P )

btw ,dijel koi držiš u ruci prvi put vidim,to je zalutalo od nečeg drugog,hehe..

kaj se tiče magneta,taj je sad za bacit..ak ga staviš,nastavil se bude raspadat i polupal ti bude namotaje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju