Tehnički kutak > Garaža

vxr 180 / lagana generalka

<< < (26/35) > >>

steeef:
nedavno sam i ja imal generalku po garazi i dragster ide na generalku makar ima 21450 km po satu...
morem ti rec da kmichova masina sa skoro 50tkm je bila u tip top stanju,spaner lanca nije ni do pol izasel,karike minimalno potrosene...dobro odrzavano,nema kaj..

danko0907:
Znači, najbolje bi bilo da radi na 6A? Koliko l/min plina bi trebao dati i do koje maximalno temp. smije doći?

ivek_sr:

--- Citat: steeef - 03 Studeni, 2013, 12:45:13 ---nedavno sam i ja imal generalku po garazi i dragster ide na generalku makar ima 21450 km po satu...
morem ti rec da kmichova masina sa skoro 50tkm je bila u tip top stanju,spaner lanca nije ni do pol izasel,karike minimalno potrosene...dobro odrzavano,nema kaj..

--- Kraj citata ---

A pogle sliku u kakvom je stanju došao... imal je 4 zuba tada... izdržal je 5 hiljada. A i jadan je star već sad će mašini 14 godina da klip nije ugledal svjetlo dana. Otvorit i pogledat. Nego štef da te pitam dal bi trebalo i zupčanike mjenjat po radilici?

--- Citat: danko0907 - 03 Studeni, 2013, 12:51:14 ---Znači, najbolje bi bilo da radi na 6A? Koliko l/min plina bi trebao dati i do koje maximalno temp. smije doći?

--- Kraj citata ---

Evo ti filmić da vidiš kak ti izgleda litra kad ju proizvodi. Račun kak se izvodi više iskreno neznam ali on ni nije bitan jer ti treba mjerna oprema da bi bio 100% kolko proizvodi

steeef:
nije tumi tu slucaj ko npr zupcanici i lanac na prijnosu motora da se zupcanici razgaze i lanac rastegne..
u principu nisam to nikad mjenjal makar sam mjenjal fazni lanac,zupci su bili kak treba i zupcanici bez ikakvih tragova trosenja i ostecenja..samo pazi na gumicu izmedju zupcanika i podloske

danko0907:
Hvala Ivek, pokušat ću na sličan način izmjeriti otprilike količinu plina. Neznam dali ću ga pokušavati stavljati na motor jer imam veeliki deficit sa strujom  :'( Mislim da ću pokušati upogoniti običnu 4taktnu kosilicu isključivo na HHO, da vidim šta će se desiti. Kada si onog zipa "potjerao" na HHO, dovod plina si spojio na frgu na dovod goriva ili na dovod zraka?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju