Tehnički kutak > Garaža
aerox by alfa75
danc00:
Ne kužim kako možete misliti da izvalčite maksimum iz skutera ak staviš spuh koji performansama odgovara za njega¨!
Veća je glupost stavit tako jak kit i na njega slabi spuh i imat qurac od ovce, kakvog smisla imat onda takav kit, samo ti to hoću reći...ti sa odgovarajućim spuhom nebudeš ubil kit nit izvlačil maksimum(makar bi bilo poželjno) nego bi onda bilo sve kak treba, a ne ovak da imaš dva uska grla i kit koji je jak a radi nikak! A uska grla su spuh i karb...
Johnny iber:
Odlican rox!
Svida mi se kombinacija boja :glasses9:
A S6 setup... uvijek mi je bio tiha patnja :)
Sretno :hello:
alfa75:
--- Citat: danc00 - 01 Kolovoz, 2012, 21:13:41 ---Ne kužim kako možete misliti da izvalčite maksimum iz skutera ak staviš spuh koji performansama odgovara za njega¨!
Veća je glupost stavit tako jak kit i na njega slabi spuh i imat qurac od ovce, kakvog smisla imat onda takav kit, samo ti to hoću reći...ti sa odgovarajućim spuhom nebudeš ubil kit nit izvlačil maksimum(makar bi bilo poželjno) nego bi onda bilo sve kak treba, a ne ovak da imaš dva uska grla i kit koji je jak a radi nikak! A uska grla su spuh i karb...
--- Kraj citata ---
ma kužim te sve, samo kažem meni je i ovako ok! yasunia san uzea iz razloga ako buden stavlja motor u serijalu pa da mi paše i auspuh! :icon_thumright:
pajo:
ma ovo je setup odličan ide odlično ne troši puno,da se normalno vozit po gradu i traje.
stage6 pro je spuh rađen za taj cilindar.meni tiha patnja što nisam nikad probao na bivšem AC
samo naprijed rox je odličan :icon_thumright:
EDIT:koja linerna polutka ide gore??
alfa75:
--- Citat: pajo - 01 Kolovoz, 2012, 22:18:40 ---ma ovo je setup odličan ide odlično ne troši puno,da se normalno vozit po gradu i traje.
stage6 pro je spuh rađen za taj cilindar.meni tiha patnja što nisam nikad probao na bivšem AC
samo naprijed rox je odličan :icon_thumright:
EDIT:koja linerna polutka ide gore??
--- Kraj citata ---
trenutno neide linearna polutka jel mi je kolega krivu poslao!(mislili smo da je morini, ali zapravo je obična)
ali u planu mi je uzet novu ili polini ili malossi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju