Tehnički kutak > Garaža

aerox by alfa75

(1/8) > >>

alfa75:
evo da i ja predstavim mog roxa

znači 2007 godine kupljen novi u salonu isključivo da služi svrsi od točke a do točke b  :toothy9:

slike je sa intreneta, ali je bio identičan  ovome

alfa75:
7 dan se zabijem u auto i razbijem sve i 1 plastiku na njemu! kupio sam nove plastike i trebalo ih je farbati, a meni se plavo crna kombinacija više nije sviđala!

onda sam ga pofarbao u crveno bilu, kupio bočnu nogaru, polini auspuh, topov variomat, ali nisam bio zadovoljan kako je išao pa sam mu kupio kit!

naravno zbog loše podštelanog karba to je zaribalo za misec dana!

htio sam odustat od njega pa sam prodao polinija i variomat

alfa75:
sad nedavno kako je zatoplilo dobio ja volju za njime pa sam tražio drugu mašinu.

kupio najprije jednu i dobio g#vno, onda drugu koja je bila ok ali je bila ful serijala!

nakon par dana što sam ju kupio uletio mi drugi aerox bez papira!

i tek tu počinje priča:

skuter je imao kit od 70 kubika,ali prema njemu sam bio skeptičan i mislio sam da ima samo kit na serijskoj radilici!

onda sam to išao malo pregledati i to je izgledalo ovako

kit s6 sport pro 1 karika, radilica također s6 i vario s6 mene je to oduševilo i odmah sam prebacio mašinu na svoj skuter  :headbang:

alfa75:
također ni tu nije bio dobro podštelan karb (premala dizna 78) pa mi se gušio na ful gasu!

onda sam stavio 90 diznu pa je bilo puno bolje, ali imao sam leovince (mislim da je rr) i nisam bio zadovoljan sa njime!

onda sam po savijetima kolega sa foruma kupio yasunića i sad sam prezadovoljan!  :headbang:

alfa75:
onda sam išao prebaciti komplet instalaciju da stavim stari tip satova, pa ručku od ćoka i naravno da mogu paliti i gasiti svijetla kad ja poželim

(novi tip nema tog prekidača)!

i sad sam dobio aeroxa koji je u papirima 2007 god ali ustvari je 98 i mene to veseli jel mi je sad baš po guštu!

naručio sam  mu još linearnu polutku i polini 2g kvačilo sa zvonom! to mi stiže sutra i odmah je montiranje  ;D

kad to stavim ide uštelavanje, idu naljepnice na njega i nadam se i koso evo satu!

p.s komentari su dobrodošli!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju