Tehnički kutak > Tehnička pitanja
podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..
Jurich:
--- Citat: ivanm - 24 Kolovoz, 2012, 11:06:37 ---
Kalota i tak nije naslonjena na variomat sa unutarnje strane. Jel shvacas da je alfa napravio 30000km tako tak da je ocito da je u redu.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
Tako sam i ja zakljucia jer sve normalno radi
I alfa je stavia podlosku odma na pocetak do ventilvara, ali nema veze. Bitno da sve radi normalno bez obzira na koju stranu stavis
ivanm:
ok, mislio sam josipu reći da u nultom položaju kalota i tako ne dira unutarnju stranu variomata kod bolcne..
Josip:
--- Citat: ivanm - 24 Kolovoz, 2012, 12:24:55 ---ok, mislio sam josipu reći da u nultom položaju kalota i tako ne dira unutarnju stranu variomata kod bolcne..
--- Kraj citata ---
vidis nisam obracao pozornost na to
ali ja imam sajbice tocnih dimenzija ko sto je i bolcna tako da svakako nema nikakvih problema sto se tice naljeganja
i kod mene je otokarena distanca debljine 5mm (tako mi je remen u ravnini s polutkama) + sajbica prije ventilvara od 1mm i remen je u vrhu polutkia i sjeda lagano na bpčcnu i kad vrtim polutke s kvacilom okrece se i vario, a remen i dalje stoji u vrhu polutki
Drnda:
jesam li krivo shvatio ili stavljate podlosku izmedju kalote i variomata?
Josip:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Kolovoz, 2012, 16:34:06 ---jesam li krivo shvatio ili stavljate podlosku izmedju kalote i variomata?
--- Kraj citata ---
da, tako oni rade, ja stavim izmedu bolcne i ventilvara
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju