Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (9/44) > >>

Jurich:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Srpanj, 2012, 21:41:28 ---da, alfa, u pravu si, ako budem nekom srecom isao na marof krajem 9 mjeseca, morati cu rijesiti to.. jer sad bez plastika cim padne tlak u zadnjoj gumi, rokne na zadnjaka BB, ako je napumpana na 2 ili vise , sve ok.. ali start je nastelan tako da osjetis onaj trzaj dobro...
 jurichu, sc08 voli niske okretaje , tako da mozda mozes i sa meksim cak... ja sam recimo narezao kuplung i stavio omeksane federe od pezoa, i to je redovito zacrtalo asfalt pri startu... iskoristi moment na niskim okretajima. em potrosnja pada, em ti je skuter puno jaci u voznji

--- Kraj citata ---

ivanm je ima gotovo isti setup ka ja pa je i on čak nedi spomenija da mu nebi bilo na odmet da mu kvačilo hvata na malo većim okretajima....i ja sam to dobija kad sam stavia podlošku

a za ono boldano sa setupom kao moj??  :toothy12:  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: Kmich83 - 26 Srpanj, 2012, 21:43:00 ---Evo samo da pokažem ljudima koji nisu uspijeli vidjeti posljedice nakon ne stavljanja šajbice

http://www.pohrani.com/f/R/bg/3ZY6gkmS/1338406668268.jpg
http://www.pohrani.com/f/43/R5/1fzHZkTQ/1338406681042.jpg

remen ima oko 1000 km, dayco. S tim da nemam multivar nek polini speed control. Da još samo spomen pošto nisam na vrijeme skužil da se remen diže previše zvono je dobilo po pi.... zbog prevelikog zagrijavanja. Znaci dogodilo se to da je remen izlazil previse iz variomata i strugal po bendiksu koi ga je razrezal.
Od kad sam stavil šajbicu napravil preko 5tkm, remen je ok.

--- Kraj citata ---
to je remen kriv nema veze sa sajbicom, a i koja tebi sajba fali, jedna jedina je ona debela u ventilatoru koja i treba biti

2 drnda
vidjeli smo tvoje filmice  :icon_thumright:
te fore kida baca leti, s plastikama bez, marof ovo ono sit sam
jos uvijek imas onaj multivar za ''bb'' ?

Drnda:
jbg, nisam gledao za setup koji imas  :toothy12: :toothy12:
s tim tesko ili nemoguce....
iako mogu ti reci da na replica spuhu  i multivaru 50ccm moze lijep trzaj napraviti
plavi federi, mislim da su iz polini pakiranja, mozda i malossi set nezz vise, i narezan kuplung, po runner satu je kretalo na 7k rpma, iako sere vjerojatno sat... kad sjedne dvoje i krece poskoci prednji kotac, kad si sam nece, ali sasvim mali trzaj i odvaja i onda   :toothy10:

igore... onaj filmic je bez multivara, sa zagusenim airboxom i nemam pojma sta je bilo na njemu...
sad je multivar na njemu (imam i BB i "BB") i 9 gr rolice na serijskome spuhu i malo prosireni kanali i skinuto 1mm sa glave....
trenutno se radi na plastikama pa je skinut rezervoar... pitaj clana nodius kad je neki dan bio kod mene kako je isao... nek ti on rece, ja nemam volje jer samo pametujes...

igor.sb:
oprosti  :hmh:

ja pametujem, a ti vozis sa spustenom glavom + multivar  :laughing7: :laughing7: sve sami tjuneri  :glasses2:

Kmich83:

--- Citat: igor.sb - 26 Srpanj, 2012, 21:49:39 ---
--- Citat: Kmich83 - 26 Srpanj, 2012, 21:43:00 ---Evo samo da pokažem ljudima koji nisu uspijeli vidjeti posljedice nakon ne stavljanja šajbice

http://www.pohrani.com/f/R/bg/3ZY6gkmS/1338406668268.jpg
http://www.pohrani.com/f/43/R5/1fzHZkTQ/1338406681042.jpg

remen ima oko 1000 km, dayco. S tim da nemam multivar nek polini speed control. Da još samo spomen pošto nisam na vrijeme skužil da se remen diže previše zvono je dobilo po pi.... zbog prevelikog zagrijavanja. Znaci dogodilo se to da je remen izlazil previse iz variomata i strugal po bendiksu koi ga je razrezal.
Od kad sam stavil šajbicu napravil preko 5tkm, remen je ok.

--- Kraj citata ---
to je remen kriv nema veze sa sajbicom, a i koja tebi sajba fali, jedna jedina je ona debela u ventilatoru koja i treba biti

--- Kraj citata ---

Gle neznam, znam da sam kasnije stavil isti remen - novi naravno i stavil sam šajbicu od 1 mm i sad je sve ok.
Tu šajbicu sam stavil kak je ivan napisal na kraju bolcne tam je već bila jedan ovu sam samo dodal.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju