Tehnički kutak > Tehnička pitanja
podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..
ajlavsrku:
ma nije da san ja gleda koliko se kevlar "voza" nego kad je puka pa kad sam doša doma sjetija sam se kad je minjan u servisnon knjizici :) a izdrza je to na 50 ccm nevirujen da bi sad toliko :)
ivanm:
izbjegavajte pucanja remena.. jednom dečkuje puko dayco kevlan na 3000km i savinuo multivar i raspo se bendix..
ajlavsrku:
meni je kevlar puka i samo se raspa u 26475437 komadica skupija ih u saku bacija propuva malo kompresorom i drugi remen i goni dalje :)
duje.kundid.12:
ja sam uzeo multivar i dobio sa njim 2 sajbe kojih nema na serijskom variomatu (veca koja bi trebala ic na bolcnu je plasticna a manja koja ide na radilicu metalna),i zanima me cemu sluze i jel ih nuzno stavit?
Remen bendo.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
3alfa3:
--- Citat: duje.kundid.12 - 14 Siječanj, 2015, 23:18:50 ---ja sam uzeo multivar i dobio sa njim 2 sajbe kojih nema na serijskom variomatu (veca koja bi trebala ic na bolcnu je plasticna a manja koja ide na radilicu metalna),i zanima me cemu sluze i jel ih nuzno stavit?
Remen bendo.
--- Kraj citata ---
Ovu malu metalnu stavis umjesto serijske (iza kalote), a plasticna je blokada koju pretpostavljam ne zelis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju