Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (35/44) > >>

Corector:
Htio sam staviti 0.4mm šajbicu u piaggio nrg powera sa trekom, multivarom i kevlarom. Dijelovi su stavljeni u 8.mj i nemaju više od 2000km. Otvorim dekl i imam što za vidjeti, remen se počeo strugati od blok motora u najgornjem položaju, vide se mali tragovi ispoliranog rebarca aluminija, sve je stavljeno kak spada. Takodjer je remen izlizan na natpisu malossi, ali to je normalno jer je dug.

Da li je to normalno jer se sada remen tokari od blok motora??

Jurich:
naravno da nije normalno, pretpostavljam da ti je predug remen

3alfa3:

--- Citat: Jurich - 09 Veljača, 2015, 11:19:31 ---naravno da nije normalno, pretpostavljam da ti je predug remen

--- Kraj citata ---

Na 5-6-7 malossi kevlar remena koje sam imao na mom bivsem nrgu, to se desilo samo na jednom i to nakon prve voznje, ali vozen je do kraja bez problema (5000km). Svi ostali remeni nikad nisu taknuli blok. I dalje mi je to misterija.
Jedan od njih se raspao u voznji na 4950km kad sam sa novokupljenim isao od ducana gdje sam ga kupio do sebe doma da ga zamijenim, ali to nije ovaj sa slika - nevjerojatan scenarij, jer remen je izgledao ko nov dan ranije  :toothy12:

evo slika:

steeef:
to meni izgleda ko da cese po bendiksu..
na vxru se to znalo dogodit sa dayco remenom jer je siri neg serijski pa ga podigne van variomata i od cesanja po bendoksu se raspadne..

3alfa3:

--- Citat: steeef - 09 Veljača, 2015, 12:18:23 ---to meni izgleda ko da cese po bendiksu..
--- Kraj citata ---

sasvim moguce, kad malo bolje razmislim - to je to  :icon_thumright:

Ali zasto samo na jednom od vise remena, e to mi je enigma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju