Tehnički kutak > Tehnička pitanja
podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..
Jurich:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Kolovoz, 2012, 12:54:22 ---to je onda jedino ok u slucaju da je sajbica potpuno ista kao i bolcna, tj da nije nimalo veceg promjera...
--- Kraj citata ---
nemora biti...jer između kalote i samog variomata kad su u njemu rolice ima određeni "luft" tako da se moze staviti jedna šajba ( u mom slučaju ona koja je bila iza matice koja sve to steže) bez ikakvih posljedica
ako vam je bas toliko stalo do mene dajte mi jednu šajbu pa ću stavljati ispravno :icon_thumright:
Derbi92:
koliku bih ja sajbicu trebao staviti, 0.6mm?? imam polini variomat i bolcnu polini, i malossi kevlar remen.. ili je bolje staviti serijsku bolcnu, mozda je duza za kojih 0.5mm
2mario2:
imam pitanje i ja... znači ak stavim recimo na minarelli 100ccm malossi-ev multivar i malossi kevlar jel ću morat isto stavljat te šajbice ili ne??
ljubo46:
--- Citat: 2mario2 - 14 Studeni, 2012, 16:36:17 ---imam pitanje i ja... znači ak stavim recimo na minarelli 100ccm malossi-ev multivar i malossi kevlar jel ću morat isto stavljat te šajbice ili ne??
--- Kraj citata ---
ovisi a to ćeš najbolje znat tako da vidiš gdje ti remen stoji u zadnjim polutkama ako je skroz na vrhu polutki onda nemoraš, a ako sjedi koji mm dolje onda moraš i to je to.. :toothy12:
gogi1988:
zanimljivo, nisam ni znao čemu služi ta šajbica između bolcne i variomata ;)
Imam vxr, stavio sam mu novi remen(original) (stari puko) i tu šajbu koju sam našao stavio izmedju bolcne i vanjskog djela (serial)
variomata, no nisam zadovoljan krajnjom brzinom (105/110). Za ubrzanje me nije briga, vxr uvjek vuče ovako ili onako, ako tu šajbu skinem trebao bih dobit krajnju očete reč?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju