Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia ditech?
tommy:
--- Citat: JogFromYamaha - 26 Srpanj, 2012, 20:23:55 ---ne prodaju se u hrvatskoj jer nevaljaju serviseri odnosno neda im se jebat uciti se slagat nekaj postenog
nego bi svi servis u 15 min rjesili s srafljenjem nove svjecice i oderali te za 100 efrova
lako proglasit nesto da nevalja ako nemas blage kaj valja
i zato ih ne narucuju i ti ih nemozes kupiti jer se njima neda radit za tvoje pare kaj ostavis
--- Kraj citata ---
jel ovdje netko rekao da anjšpric nevalja ??
slijedeći skuter kad budem kupovao bit ce najvjerovatnije anjšpric nadam se uskoro :headbang:
JogFromYamaha:
ma u svaku temu o didiju se uklopi bar 5 panjeva koji govore a nikad probali ni imali velim vec preventivno :laughing7:
rs50e9:
pozdrav
a gdje servisirat onda ditecha?
iskustva tko je onda najbolji?
najjeftiniji?
sutra idem gledat jednog
na sta da pazim
Grale:
Odkud si?
Ditech mora palit bez gasa i ikakvih drugih poteškoća,jedino malo duže vergla dok je hladan...
Ne smije se gasit na leru,trokirat,gušit se itd...
Onda dalje pogledaj da ne vuče u stranu,kakve su gume,diskovi i ostatak vanjštine,pa procjeni sam kolko vrijedi otprilike...
rs50e9:
hvala na odg
nasao sam ditecha
koji nie vozen nikad po kisi, nikad padan. uglavnom skuter je nov nov nikad au zivotu nisam vidio noviji
ali i dalje me zanima gdje ga servisirat
naime, od kad asma ga uzeo lampica blinka
skuter ide do 93
do 85 dodje kao ferrari :-) poslje bere brzine
nakon full tanka omw 100ke je lampica gorila nakon toga sma utocio na ini 95ticu i tada je prestala gorit lampica al zna na leru, dva do tri puta dati gas i ugasi se to je jedino i sada ide 89km/h
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju