pozdrav svima,
imam problem s Runnerom SP 50 (11/2008). Naime kao što piše u naslovu ulazi mi voda u rezervoar prilikom svake kiše ukoliko ga na vrijeme ne pokrijem ceradom
Već je 3 puta servisiran zbog toga, a trenutno je 4. put na servisu zbog istog problema. Mijenjali su mi sve što se moglo promijeniti, proširivali nekakve rupe i štošta još, ali sve uzalud problem je i dalje tu. Kontaktirao sam i generalnog zastupnika u Splitu i oni su uključeni u cijelu problematiku te su u kontaktu sa ovlaštenim distributerom gdje je skuter i kupljen. Navodno je problem u odušku rezervoara koji služi da se ne stvori preveliki pritisak. Smješten je ispod čepa u žlijebu pored samog otvora rezervoara. Navodno ja sam 1 od 3 slučaja u Hrvatskoj s tim problemom, tako su mi bar rekli u generalnom zastupništvu. Malo sam googlao po netu i nisam naišao na nekoga sa istim problemom, osim na jednom talijanskom forumu gdje je neki lik mijenjao originalni čep s nekim „ljepšim“ pa mu je počela ulaziti voda.
Jedina slaba utjeha mi je činjenica da mi još sve ulazi u garanciju. Htio bih naglasiti da nemam ništa protiv dečki u servisu niti generalnog zastupnika jer sam stekao dojam da stvarno žele ukloniti problem i da me nitko od njih ne mulja.
Molim Vas za pomoć/savjet.
Unaprijed hvala,
Bujež