Tehnički kutak > Tuning skutera

1. tuning- Sto napraviti?

<< < (15/21) > >>

giannelli:

--- Citat: gjurki - 31 Srpanj, 2012, 15:06:20 ---Ok:) hvala!
Nije mi jos doso pa neznam, a za sta sluze te distance za nosac?!

--- Kraj citata ---
ja kad sam kupio spuh sa foruma nisam dobio distance.

ako se dobro sjecam na gornjoj rupi nosaca sam imao 2valjcica i 2mm podlosku a dole 3 valjcica bez podloske. (koristio sam valjcice jer nisam imo nis drugo)  :toothy3:  to sam mu bio tako i poslo.

bitno je da je to tako jer ako ti je nosac preblizu kotaca moze zastrugat za felgu, a mogu se stvorit i nepotrebne vibracije jer auspuh bude prenapet sto u najgorem slucaju moze dovest do toga da spuh pukne . ako me shvacas. kontaktiraj dina i pitaj jel ti poslao? vjerujem da je jer bilo bi krajnje bezobrazno prodat spuh za 600kn a ne dat covjeku distance. :jerk:

najbolje bi bilo ako netko ima originalne distance da ti izmjeri koliko su mm pa da tokar napravi takve iste. sto je sigurno sigurno je.

stunt_master:
Ja sam sebi isto sa rolicama imrpovizira homemade distancere i do sad bez greske sluze svrsi  ;D

Grale:
izmjerim ti ja distance navečer pa mores matice stavit ak ih ne dobiješ...

gjurki:
Hvala:)
Mi moze netko na skuter*st.hr nac koji tocno redsponge mi treba jer ih ima preko 30, a ovih za gillera ima oko 3-4 pa neznam tocno koji mi treba.
I rolice koje dimenzije trebaju?
Sad sam prico sa tipom iz skuter*st.hr da ocu narucit i kad sam reko da sam narucio malossijev auspuh ovaj se zacudio da kako takav auspuh na serijski cilindar, kao da to nije bas dobro itd, sta vi kazete o tome?

Grale:
dobar je spuh za serijski cilindar...
uzmi red sponge za novi runner

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju