Tehnički kutak > Tuning skutera

1. tuning- Sto napraviti?

(1/21) > >>

gjurki:
Pozdrav, imam nekih 1000 kn na raspolaganju, nebi stavljao nikakve kitovi ni nis mjenjo na motoru, jedino stavio rolice i auspuh, e sad šta mi preporučate i di da kupim to, po mogućnosti polovan.
Skuter je Gillera Runner. Jel ide isti auspuh na Runner,nrg, speedfight, sr itd? Ajde, šta mi preporučate? Stvarno se ne kuzim u to nista:) Frend mi ima nrg od 50 kubika, stavio je Gianelli auspuh i rolice neke i ide mi 96 po ravnom, i ubrzava brzo i sve, ne onako da drzis gas 2-3 sekunde pa onda tek krene kako spada:)
Lp, Hrvoje.

JeRa:
Ovako... Na nrg,runnera,sra( ali novoga) i derbija ide isti auspuh jer je ista masina- piaggio.. za 1000kn,pokusaj naci polovan leo vince ,tt ili rr tu na forumu  i malossi multivar... Tu jos ti trebaju sitnice za ustelat: rolice,federi kvacila,dizna..

gjurki:
Nebi nikakve multivare ili nesto mjenjo na motoru, frend mi je samo sa auspuhom drugim gianelli i rolicama dobro nastelanim dobio 96 km/h, tako nesto bi:)

Grale:
onda ti je dosta 500 kn...
leovince zx,rolice oko 4,7-8 grama i bijeli malossi federi kvačila
dizna 64,sa maknutim limićom,ako je u pitanju 17,5 delorto fergazer

JeRa:
Reka si do 1000 pa tu mos utrpat i multivar a ovako mos proc sa 500-600 kn sa spuhon i rolicama federima i diznom..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju