Tehnički kutak > Tuning skutera

problem sa prijenosom

<< < (4/4)

unnamed:

--- Citat: nodius - 26 Srpanj, 2012, 17:55:30 ---ja sam eo dns dobia malossijev special x pa cemo vidit kakva je situacija  ::)

--- Kraj citata ---
javi dojmove ;D

nodius:
al reka mi je lik u piccilo racinga sta radi, cili zivot frizira ljudima motore, itd. da je kevlar najbolji i da se ne krece tunirat ako se ne stavi 70cc-da je to najjvaznije bla bla...

javit cu, po nekima bi treba ic cak 90 95 al cvisto sumnjam da ce 95 ic ak bue preko 80 na kazljki extra  8)

zemo323:
evo ja sam bio prisiljen vratit motoforce kevlar i nekako mi se cini da mu treba (remenu a i skuteru) da postigne radnu temperaturu da bi skuter lipo isa  :dontknow:
u planu je vozit ovaj do kraja ljeta pa kupit malossi kevlar, sada sam tanak sa gotovniom  :icon_biggrin:

remen mi ima nesto vise od 100km, pa cu mu dat jos vrimena da se razradi i dodje na svoje, tek sada je poceo škripućati u polutkama, prije kad ga stavim u polutke, ako ga rukom ne pridrzim polutke ga istisnu van.

btw.
a sto se tice duzeg remena i izvlacenja vece brzine na serijali, moje misljenje da je najbolje stavljat serijske dimenzije, ja sam stavio LC getribu i skuter cim ugleda malko uzbrdice odman se poplasi, smanji brzinu.. nije to nista znacajno da se ne moze vozit, ali, nema igre bez 70ccm  :binkybaby: 

nodius:
mah, na moj ce 70cc kad se bude love a to ce bit za koji misec xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju