Ja sam več 12 godina na Viru, moram priznat da mi ga je več pun K jer kad god dodem dolje koda sam doma, svaki drugi je Karlovčan -.-
nemogu proc do plaže a da nemoram nekog pozdravljat
ali sve u svemu otocic je jako lijep iako još "divlji", ima puno pješčanih uvalica u koje se da zavalit i uživat cijeli dan samo treba imat neki gliserčć ili čamac.
mada ni to vise nije problem, imasza iznajmit barku od 4.2 metra za 400 kn cijeli dan (u cijenu je uracunato i gorivo)
uzmes si dragu sa sobom i vozate se uza obalu otoka i oplovite cijeli otok u tom danu.
kada dolaziš na Vir na lijevu stranu je jedan otočić koji neki zovu Školjić a neki Virić, tu je isto jako lijepo ja za pristat i malo istražit, sto metara u krug otoka voda do koljena, pod nogama sitan sitan mulj pun školjkica (cure vole školjkice
) i pogled ti taman puca na virski most koji je sam po sebi lijep.
Kažem ti ako završiš na Viru na kraju neces zažalit ako potrosis jos tih 400 kn na inajmljivanje barke jer će ti to biti jedno lijepo iskustvo a i čamac je zgodan za kojekakove aktivnosti kao i uvalice do kojih se može doći samo brodićom
evo jedna slikica slikana sa tog otočića prema mostu....i panoramska slika (ili kak se to vec zove) mosta trenutak nakon prolaska ispod njega.
ako te zanima još slika reci pa cu ti na mail jos nekoliko poslat jer mi je glupo svoje prijatelje tuda reklamirat po forumu