Općenito > Propisi
Tablica na deklu
3alfa3:
--- Citat: nodius - 02 Kolovoz, 2012, 00:33:18 ---kako neki choperi imaju sa strana pa im ne zugaju
--- Kraj citata ---
Ako je tako tvornicki, onda je tako i homologirano pa mora proc tehnicki
nodius:
jbt pa mogu i ja rec tamo pajdi homologirao mi je 70cc i te sheme... :laughing3: :laughing3:
stunt_master:
--- Citat: nodius - 02 Kolovoz, 2012, 00:39:20 ---jbt pa mogu i ja rec tamo pajdi homologirao mi je 70cc i te sheme... :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
probaj
:laughing7:
IvanRox:
--- Citat: nodius - 22 Srpanj, 2012, 00:17:09 ---
--- Citat: stunt_master - 21 Srpanj, 2012, 18:11:20 ---Jel legalno,odnosno jel se moze uredno proc tehnicki s tablicom uredno postavljenom na deklo da se jasno i cijela vidi ??
--- Kraj citata ---
mozes ak imas idiiotee vamo kao ja i platis im piće jos i onda ti seru zbog oklopa zmigavca :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
nemožeš i da oćeš, a to kamba šta si ti reko to su stvarno žešće seronje ugl. tablica ti mora bit osvjetljena i vidljiva tako mi je bar reko murijak kad me zaustavio
3alfa3:
--- Citat: IvanRox - 02 Kolovoz, 2012, 01:25:38 ---tablica ti mora bit osvjetljena i vidljiva tako mi je bar reko murijak kad me zaustavio
--- Kraj citata ---
Ako skuter serijski nema osvjetljenje, onda ga ne mora imat. Svi koji to serijski imaju - moraju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju