Općenito > Propisi
Tablica na deklu
3alfa3:
--- Citat: stunt_master - 02 Kolovoz, 2012, 11:36:43 ---Nije stvar osobe vec on nesmije I NEMOZE te pustit jer slika od motora i brzina na valjcima idu na uviđaj kasnije, tako da ako npr nemas retrovizore sve da si zaposlen na tehn i sam svoj motor prigledajes nisi ga prosa .. :icon_thumright:
Uvjerio se danas zbog zatamnjenih zmiga :toothy10:
--- Kraj citata ---
To ne znaci da covjek ne moze test izvrsit sa 1/3 umjesto full otvora gasa ;D
stunt_master:
--- Citat: hondasfx - 02 Kolovoz, 2012, 14:24:26 ---Ja imam org zatamljene zmige tako da ako nisu previse zacrnjene moze se proc
--- Kraj citata ---
kume ja san mora u termina po razrjedivac :laughing7:
alfa na valjcima se da sredit al sliku nemos zajebat jedino fotosopirat :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: hondasfx - 02 Kolovoz, 2012, 14:24:26 ---Ja imam org zatamljene zmige tako da ako nisu previse zacrnjene moze se proc
--- Kraj citata ---
U principu, nebi se trebalo proc jer ti dijelovi moraju biti neizmjenjeni
giannelli:
ja samm na aprili sr50r imao one smoked plastike zmiga sto se ima za kupit na attacku prosao bez ikakvih pitanja.. A jednom sam imao zipa i sam zatamnio zmige onim sprejem na prvu mi je reko skiidaj to.
hondasfx:
--- Citat: stunt_master - 02 Kolovoz, 2012, 17:31:12 ---
--- Kraj citata ---
kume ja san mora u termina po razrjedivac :laughing7:
alfa na valjcima se da sredit al sliku nemos zajebat jedino fotosopirat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jebi ga brate sad opet dupli color transparentni i do dogodine nek stoji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju