Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc plz...
ivanm:
na pežou je usis premali, treba veći ili ovaj širiti, ima još toga dosta kaj nevalja na pežou, federi na kuplungu trebaju ić tvrđi i rolice lakše, to za početak da odmah ne kiksaš u startu..
pogledaj pod skuter projekti moj pežo AC pa će ti sve bit jasno..
Gianini:
--- Citat: ivanm - 18 Svibanj, 2008, 20:38:47 ---na pežou je usis premali, treba veći ili ovaj širiti, ima još toga dosta kaj nevalja na pežou, federi na kuplungu trebaju ić tvrđi i rolice lakše, to za početak da odmah ne kiksaš u startu..
pogledaj pod skuter projekti moj pežo AC pa će ti sve bit jasno..
--- Kraj citata ---
ehh to cu uraditi raspito sam se za federe i cuo sam da su crveni dobri i rolice da budu nekih 5,5-6 grama :icon_scratch:
Gianini:
--- Citat: gigo_sf2 - 18 Svibanj, 2008, 20:34:48 ---a gdje si uzimao te dijelove...u BiH ili negdje drugdje
--- Kraj citata ---
variomat i kit sam uzeo u Dubrovniku u nekoj prodavnici na babinom kuku kako se vec zove...
ivanm:
svaki proizvođač federa ima svoje boje, inače federi kuplunga idu u garniturama po 3x3 komada, mekani, srednji i tvrdi..
najčešće trebaš srednje il tvrde, ovisi kakav start hoćeš. da čupa il da mirno krene..
mislim moraš znat da slaganje setupa nije "uštekaj i pali" pogotovo ne na pežou, sretno..
master_o_fight:
e je li ti ovo od frenda speedfght :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju