Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc plz...

(1/4) > >>

Gianini:
Eh ovak kupio sam neke nove djelove osim auspuha za pezo speedfight AC zracno hladjenje kao sto su: Kit Top Performance 70 ccm,malossi variomat uz njega su mi dosle crne rolice nez koliko grama i bijela opruga i jos auspuh gianelli.Ove djelove sam postavio ali nisam dobio ono sto sam ocekivao kao sto je bolje ubrzanje i krajnja jeli to normalno ili trebam uzeti neke jos djelove pozz za forumase hehe  :toothy10: :dontknow:

speed:

--- Citat: Gianini - 18 Svibanj, 2008, 19:49:33 ---Eh ovak kupio sam neke nove djelove osim auspuha za pezo speedfight AC zracno hladjenje kao sto su: Kit Top Performance 70 ccm,malossi variomat uz njega su mi dosle crne rolice nez koliko grama i bijela opruga i jos auspuh gianelli.Ove djelove sam postavio ali nisam dobio ono sto sam ocekivao kao sto je bolje ubrzanje i krajnja jeli to normalno ili trebam uzeti neke jos djelove pozz za forumase hehe  :toothy10: :dontknow:

--- Kraj citata ---
cek napisao si da si sve kupio osim auspuha,a dole stavis da ima gianellija,ovako stavi se 5,5-6 grama rolice,dobio si bijeli centralni feder,njega nemoj stavljati,ostavi serijski,moras imat vecu kranju i ubrzanje,javi sta te konkretno muci

Gianini:

--- Citat: speed - 18 Svibanj, 2008, 19:52:13 ---
--- Citat: Gianini - 18 Svibanj, 2008, 19:49:33 ---Eh ovak kupio sam neke nove djelove osim auspuha za pezo speedfight AC zracno hladjenje kao sto su: Kit Top Performance 70 ccm,malossi variomat uz njega su mi dosle crne rolice nez koliko grama i bijela opruga i jos auspuh gianelli.Ove djelove sam postavio ali nisam dobio ono sto sam ocekivao kao sto je bolje ubrzanje i krajnja jeli to normalno ili trebam uzeti neke jos djelove pozz za forumase hehe  :toothy10: :dontknow:

--- Kraj citata ---
cek napisao si da si sve kupio osim auspuha,a dole stavis da ima gianellija,ovako stavi se 5,5-6 grama rolice,dobio si bijeli centralni feder,njega nemoj stavljati,ostavi serijski,moras imat vecu kranju i ubrzanje,javi sta te konkretno muci

--- Kraj citata ---
pa kralju nisam budala govorim onako kako jeste uzeo sam kit,variomat,i polovan auspuh i to sam postavio a motor nema explozivnost kakvu sam ocekivao.,ubrzanje mu je isto mozda malo bolje.Prijatelj mi ima sf2 ali vodeno hladjenje na njemu je uradio isto kit 70 ccm TP isti variomat malossi i zx kromirani auspuh crveni federi i 19mm karburator mojj je bar 3 puta sporije ubrzava od njegovog sf2 sta trebam jos da kupim da mi motor bolje ubrzava  :) :icon_biggrin:

speed:
jel ti karb dobro postelan,AC je uvijek sporiji od LC jer ima kracu getribu za 17 %

stark1:
a gdje si uzimao te dijelove...u BiH ili negdje drugdje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju