Tehnički kutak > Tuning skutera

BELAJ SA MAŠINOM U TGB-u!!!

<< < (2/5) > >>

Crazy Kuree:
pa ako ti je malossi gus da se bušit ima specijala i trebat će ti oko 450kn za klip i bušenje

autodario:

--- Citat: Crazy Kuree - 17 Svibanj, 2008, 17:22:11 ---pa ako ti je malossi gus da se bušit ima specijala i trebat će ti oko 450kn za klip i bušenje

--- Kraj citata ---
Jeste gusani je!
Promjer 47mm
Klip je sa dvije karike
Jel ima u Orašju možda?

autodario:

--- Citat: igor.sb - 17 Svibanj, 2008, 16:33:29 ---pa nije on kriv, kriv je tvoj iglicasti, ili njegov, a svakako si mogo dat 30kn i promjenit ga

:dontknow:

--- Kraj citata ---
Jesam, mogao sam da mi je rekao da nema pojma šta treba promjeniti; a ne se praviti veliki znalac i reći da su karike.
Skut je palio i išao ko zvrk i nisam imao potrebe ga rastavljati i prčkati po njemu samo radi karika.

P.A.L.A.C:

--- Citat: autodario - 17 Svibanj, 2008, 18:13:58 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Svibanj, 2008, 17:22:11 ---pa ako ti je malossi gus da se bušit ima specijala i trebat će ti oko 450kn za klip i bušenje

--- Kraj citata ---
Jeste gusani je!
Promjer 47mm
Klip je sa dvije karike
Jel ima u Orašju možda?

--- Kraj citata ---

lol nemoj biti smjesan. hahah ti bi iz vk iso u orasje po klip.  ;D

prvo treba vidit kolko je cilindar razjeban, mozda se ne moze spasit, a ako moze treba vidit na koji sepcijalu brusit, pa onda kupi klip.

imas kod marasa za narucit klip i karike. a ko brusi u vk neznam, al znam di ima u os.

PitBull Aerox:
klip kupi tu u vinkovcima. a imas u brčkom, firma neka bavi se svime vezanim uz cilindre. meni izbrusili za 30KM (120kn) preso vec 5000km i sve u redu. a i vidi se kad ga uzmes s brusenja da je kvalitetno uradjeno. stvarno dobro rade.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju