Tehnički kutak > Tuning skutera

BELAJ SA MAŠINOM U TGB-u!!!

<< < (3/5) > >>

Crazy Kuree:
U vinkovcima MAG moto mislim da se tak zove, naruči klip a u mjestu odma pored Slavonskog broda ima čovjek koji radi s cilindrima i buši. ne vrijedi na postojeći stavljat samo drugi klip, dovoljno što si reko malo izgreban i igličasti između klipa i cilindra... uostalom ja bi bušio taman da te crtice nisu osjetne pod noktom,razlog je Što je to isto kao novi kit iz trgovine

vpucko:
odi u arizonu! tamo prodaju klipove od 40 do 48 al ono 40,2 40,4 tak da imaaaaa ih pun K....

i ima sve te sa 2 karike i sa 1 karikom! samo naravno upitno je od cega je to pravljeno! hehehe

Crazy Kuree:

--- Citat: vpucko - 18 Svibanj, 2008, 13:07:55 ---odi u arizonu! tamo prodaju klipove od 40 do 48 al ono 40,2 40,4 tak da imaaaaa ih pun K....

i ima sve te sa 2 karike i sa 1 karikom! samo naravno upitno je od cega je to pravljeno! hehehe

--- Kraj citata ---
tomos djelovi i nevaljaju ničim nit ide skuter nit traje ti klipovi su smeće al cijena od 20KM(80kn) ih opravdava, za tomos su dobri i nekog ko ne želi da mu skuter ide preko 60 moglo bi trajat 5000km

ivanm:
to su Meteor i slični klipovi, klip treba bit Asso ili Wertex..

Drnda:
mzes to malo pojasnit, meteor sam cuo da je u tomosa , ali sto je sa assom i wertex klipovima, jel razlika u materijalu od kojeg se rade ili?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju