Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian bicilindrico 4 i 5 str video
Road runner:
--- Citat: Josip-zg - 17 Srpanj, 2012, 12:59:04 ---vama je isto dosadno u zivotu :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: al dobra je ideja :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
nije to tak lako složit kak si svi misle puno ljudi započne radit i nakon nekog vremena odustanu zato kaj neznaju riješit par sitnica al evo ja sam uspel :toothy9:
zvonkec_92:
dam se kladit da mu taj skuter na svakom dragu zadlji...pazi sad ovo...ako je kratka getriba nutra skuter se moze vrtit seriala do max 10 000okr a sa kratkom getribom je to oko 60 GPS... i sad ako je trka 200m ti imas 60 vec nakon par metara a dalje ces vozit pun gas bezveze..dok recimo moja devetka sa karbom od rokija 170 ima 50 GPS na 60-70 metara i to sa jos duzom getribom od serijske, a ti imas kratku...pa sad racunaj kolko ja uhvatim na 200m a kolko ti...
ivek_sr:
Odlicna ideja, dakle famozno samo istjeraj ti to do kraja nek on upali pa onda nek idu savjeti za getribu i popratni materijal
Road runner:
--- Citat: zvonkec_92 - 17 Srpanj, 2012, 13:07:59 ---dam se kladit da mu taj skuter na svakom dragu zadlji...pazi sad ovo...ako je kratka getriba nutra skuter se moze vrtit seriala do max 10 000okr a sa kratkom getribom je to oko 60 GPS... i sad ako je trka 200m ti imas 60 vec nakon par metara a dalje ces vozit pun gas bezveze..dok recimo moja devetka sa karbom od rokija 170 ima 50 GPS na 60-70 metara i to sa jos duzom getribom od serijske, a ti imas kratku...pa sad racunaj kolko ja uhvatim na 200m a kolko ti...
--- Kraj citata ---
stat čemo si ti sa svojom devetkom 82ccm ja sa svojim bađom na 200m bumo videli kolko znači ubrzanje a kolko kranja :)
možda i stavim dužu getribu od bađe serijskoga koji ima dužu getribu od silverstona
Road runner:
--- Citat: ivek_sr - 20 Srpanj, 2012, 10:13:09 ---Odlicna ideja, dakle famozno samo istjeraj ti to do kraja nek on upali pa onda nek idu savjeti za getribu i popratni materijal
--- Kraj citata ---
evo baš sad kupujem karb uskoro če palit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju