Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian bicilindrico 4 i 5 str video
marko_AeRoX:
--- Citat: Road runner - 01 Rujan, 2012, 19:30:34 ---doma sam našo dvije savršene remenice koje idu na magnet umjesto tri zakovice samo njih maknem i stavim remen za klinasti samo je pitanje jel bu stari dal remenice :hmh:
--- Kraj citata ---
Kaj nebu... Ko ga pita?! :toothy10:
zvonkec_92:
nebu proklizavalo samo dobro to naspanat.. a kad je dobro naspanato moze bez problema jedna terat drugu i nebu priklizavalo.. to ti je najjednostavnije a ako ti trebaju klinasti remeni mogu ti ja nabavit po mjeri i duzini, briem da nie komad vise od 40kn..
Road runner:
--- Citat: marko_AeRoX - 01 Rujan, 2012, 19:49:22 ---
--- Citat: Road runner - 01 Rujan, 2012, 19:30:34 ---doma sam našo dvije savršene remenice koje idu na magnet umjesto tri zakovice samo njih maknem i stavim remen za klinasti samo je pitanje jel bu stari dal remenice :hmh:
--- Kraj citata ---
Kaj nebu... Ko ga pita?! :toothy10:
--- Kraj citata ---
i to kaj veliš ;D
Road runner:
--- Citat: zvonkec_92 - 01 Rujan, 2012, 20:13:56 ---nebu proklizavalo samo dobro to naspanat.. a kad je dobro naspanato moze bez problema jedna terat drugu i nebu priklizavalo.. to ti je najjednostavnije a ako ti trebaju klinasti remeni mogu ti ja nabavit po mjeri i duzini, briem da nie komad vise od 40kn..
--- Kraj citata ---
s klinastim je puno lakše radit nemoram se bojat da če izletit van ko npr zupčasti ako mašine nisu postavljene u centar 100% ako je jedna više nagnuta itd... samo ga treba našpanat dobro i to je to i više se namoram dojat da če mi otič ležajevi radilice kad nema spojnice nema kaj felšat :toothy9: javim ti sutra koje dimenzije mi trebaju imam doma 2 nit jedan ne paše jedan je pre dugu a drugi pre kratki fora je u zadnjem broju šifre treba mi za 2 broja veči od ovog šta mi je pre kratak :icon_thumright:
MALES SR180r:
--- Citat: rašo-boy - 01 Rujan, 2012, 17:03:04 ---lanac će se raspast
--- Kraj citata ---
obrazloži!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju