Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (54/64) > >>

MALES SR180r:

--- Citat: Johnny iber - 01 Rujan, 2012, 11:40:23 ---Males uvijek si bio previse nabuđen   :toothy12:
Ti odjednom sa masine od batine na turpiju due+  :angry7: :laughing7:

Ali ovo ce bit zanimljivo u svakom slucaju, bas me zanima kako ce to na kraju ispast  :headbang:

--- Kraj citata ---

kad mi je žao vidit tolko truda i zajebancije oko nečeg šta če ič ko piaggo sa rezičem i to do 60-70....

kad se več tolko kemija volio bi vidit da se radi nešto jačee.....al jbga para uvjek igraju največu ulogu!

Road runner:

--- Citat: MALES SR180r - 01 Rujan, 2012, 11:44:22 ---
--- Citat: Johnny iber - 01 Rujan, 2012, 11:40:23 ---Males uvijek si bio previse nabuđen   :toothy12:
Ti odjednom sa masine od batine na turpiju due+  :angry7: :laughing7:

Ali ovo ce bit zanimljivo u svakom slucaju, bas me zanima kako ce to na kraju ispast  :headbang:

--- Kraj citata ---

kad mi je žao vidit tolko truda i zajebancije oko nečeg šta če ič ko piaggo sa rezičem i to do 60-70....

kad se več tolko kemija volio bi vidit da se radi nešto jačee.....al jbga para uvjek igraju največu ulogu!

--- Kraj citata ---

eeeeee da pare i samo pare baz njih nema slaganja i kemijanja a nadam se da ču u skoroj budučnosti skupit nekaj para da se složi nekaj jače kaj če derat na rejsevima al do tad ču se učit na bađi pa kad dođe pod ruku nekaj veče znat ču na pamet di šta treba  :)

anton55:
oće li remenice ići sa strane variomata ili magneta

Road runner:

--- Citat: anton55 - 01 Rujan, 2012, 11:59:39 ---oće li remenice ići sa strane variomata ili magneta

--- Kraj citata ---

na magnet idu na variomat nemogu

animatrix:
sta mislis ovo da nadjes lanac koji ti pase na zupce ventilvara, stavis i na gornju samo ventilvar, neki zatezac lanca i to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju