Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (42/64) > >>

Road runner:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Kolovoz, 2012, 17:31:10 ---inače dario reko bi ti još nekaj kak bi ti to čudo išlo bolje.. ali onda postoji mogučnost da budeš i brži u startu od moje devetke pa ipak neču :P hahhahahhahaha

--- Kraj citata ---

hahaha majstore  ;D

Road runner:
al zvonkec sad ima 6g rolice prije su bile 9g morat če imat bolji start i skinut je lim iza variomata koji ga ograničava pa če i tu bit neka kranja  :frajer:

zvonkec_92:
odlicno.. bas me zanima kak bu sad iso.. mislio sam inace da vratis oba dva lonca na auspuhe jer ovak samo sa granom ide losije..

Road runner:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Kolovoz, 2012, 19:38:18 ---odlicno.. bas me zanima kak bu sad iso.. mislio sam inace da vratis oba dva lonca na auspuhe jer ovak samo sa granom ide losije..

--- Kraj citata ---

ma ide ti isto probal sam na luni isti je bog samo se dere bez lonca al isto idu  :dontknow:

marko_AeRoX:

--- Citat: Road runner - 27 Kolovoz, 2012, 20:34:37 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 27 Kolovoz, 2012, 19:38:18 ---odlicno.. bas me zanima kak bu sad iso.. mislio sam inace da vratis oba dva lonca na auspuhe jer ovak samo sa granom ide losije..

--- Kraj citata ---

ma ide ti isto probal sam na luni isti je bog samo se dere bez lonca al isto idu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Jesi odlučio centrirati mašine? (ako je to uopće moguće,  moram priznati da nisam pratio otkad si stavio video)

Btw, imaš moju podršku. Super zanimljiv projekt  :icon_thumright: Uvijek je odlično vidjeti da se nešto novo smišlja i isprobava  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju