Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian bicilindrico 4 i 5 str video
anton55:
--- Citat: Road runner - 26 Kolovoz, 2012, 15:55:19 ---jel se raspo? nije pukla je spojnica
jel ima smisla? ima pošto sam prvi u hrvatskoj koji ima taj motor i takvi motori su jako rijetki i nemože ga svaka budala složit,mogo sam i ja puknut gore kit i sportske dijelove koje može svako drugi gore stavit al za mene to nije nikakav izazov
jel ide brzo? to je točno da neide dok ne stavim duži prijenos pošto ima kratki
danas je stavljen drugi ventil i polako počinju radovi javim ti se za odmjeravanje snaga ako če sve ič po planu
--- Kraj citata ---
ja se slaŽEM SA OVIM I VAŽNO JE DA SI UPORAN I ONDA ĆE SVE SJEST NA SVOJE
Road runner:
--- Citat: anton55 - 26 Kolovoz, 2012, 22:12:03 ---
--- Citat: Road runner - 26 Kolovoz, 2012, 15:55:19 ---jel se raspo? nije pukla je spojnica
jel ima smisla? ima pošto sam prvi u hrvatskoj koji ima taj motor i takvi motori su jako rijetki i nemože ga svaka budala složit,mogo sam i ja puknut gore kit i sportske dijelove koje može svako drugi gore stavit al za mene to nije nikakav izazov
jel ide brzo? to je točno da neide dok ne stavim duži prijenos pošto ima kratki
danas je stavljen drugi ventil i polako počinju radovi javim ti se za odmjeravanje snaga ako če sve ič po planu
--- Kraj citata ---
ja se slaŽEM SA OVIM I VAŽNO JE DA SI UPORAN I ONDA ĆE SVE SJEST NA SVOJE
--- Kraj citata ---
hvala stari :icon_thumright: u ovakvom projektu se i mora bit uporan jel nikad neznaš šta če otič moraš bit spreman na sve i moraš znat popravit kak je i gore navedeno meni nije izazov stavit kit,auspuh,multivar itd..... ovo je izazov složit jel nemaš nigdje zacrtano di koji dio ide i kak spojit sve mora izač iz tvoje glave i moraš dobro promislit kad slažeš :)
Road runner:
--- Citat: zemo323 - 26 Kolovoz, 2012, 21:38:38 ---
--- Citat: b_l_a_c_k - 26 Kolovoz, 2012, 19:55:40 ---Zašto je problem slikati spojnicu?
--- Kraj citata ---
mozda je to vrijedan patent pa ne zeli da ga kopiramo :P
--- Kraj citata ---
pa nemam sad šta za slikat ona prijašnja je pukla i moš je jebat i bezveze bi vam je sliko kad nevalja sad kad se napravi slikat ču pa radite i vi ako imate volje :icon_thumright:
zvonkec_92:
ja ču odma napravit tricilindrika ( i onak imam doma 5 rezervnih mašina.. :D ) pa bum onda imal 150cc :P ili napravim petcilindrika..hhh
ivan94:
--- Citat: zvonkec_92 - 27 Kolovoz, 2012, 09:57:57 ---ja ču odma napravit tricilindrika ( i onak imam doma 5 rezervnih mašina.. :D ) pa bum onda imal 150cc :P ili napravim petcilindrika..hhh
--- Kraj citata ---
e kak onda ti neces tek moc uci u zavoj sa tim :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju