Općenito > Generalno o skuterima

Kinezi od 125/150 ccm (Keeway, CFMoto, Sym)

<< < (2/4) > >>

vlatko:
Sym ni je kinez.
Nemoze sporedivati sa kineski skuteri!  :)

SlowRider:

--- Citat: vlatko - 16 Svibanj, 2008, 21:55:27 ---Sym ni je kinez.

--- Kraj citata ---

Tu kvalitetu osjetis kad ga popravljas :icon_thumright:

prettyflyguy:

--- Citat: Mr J - 16 Svibanj, 2008, 19:46:24 ---nadam se da imas a ili a1 kategoriju...

Osobno bih ti preporucio tog glorya, jer je napredan skuter i ima diskove naprijed i natrag, el. ubrizgavanje, stvarno lijepo ide i koci... gas je toliko lagan da je to cudo... samo sto je manjih dimenzija od sarmera

--- Kraj citata ---

nemam jos a kategoriju, ali upisujem sutra autoskolu. imam B. sta znacio ovo a ili a1? to nisam shvatija ni na stranicama autoskole? ima li to veze sa polozenom B kategorijom?
mislim vozat 125 ccm mozda mjesec dana bez kategorije ovako po gradu di znam da nikad nema pandurije... ako sam s kacigom i uredno registriran, oni na motoru me nemaju razloga zaustavljat... samo ako naletim na rutinsku kontrolu negdi.

glory je CFMoto model... hm, njega nisam bas ni gleda jer ga nemaju nigdje oko splita u ducanu. imaju ove varijante E-charma i ovo ostalo sta sam stavija gore linkove. Inace, izgleda da svi ovi daju po 2 godine garancije! Ali ovaj glory mi se jos vise dopada....

uglavnom, ovaj keeway ima nekako dobru plastiku... onako, malo je elasticna, nije ona kruta kineska sta suska ka kutija na svakoj rupi na cesti... CFMoto isto tako ja mislim... SYM-a nisam vidija uzivo

prettyflyguy:

--- Citat: vlatko - 16 Svibanj, 2008, 21:55:27 ---Sym ni je kinez.

--- Kraj citata ---

nisam znao... odakel je onda sym? taiwan? jel zna neko kakva je situacija sa zastupnistvom, servisom i djelovima? Vozim skutere vec godinama i cesto gledam okolo sta ima od zanimljivih modela, a tek sam ovaj mjesec cuja za SYM moram priznat....

prettyflyguy:

--- Citat: prettyflyguy - 18 Svibanj, 2008, 14:30:41 ---
nisam znao... odakel je onda sym? taiwan?

--- Kraj citata ---

taman sam maloprije prosa ispred Ssang Young-a u splitu i vidija parkirani SYM skuter pa sam odma pretpostavija da je to skrecenica od SY Motors :)... eto izgleda da je tako...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju