Tehnički kutak > Injection

Aprilia Ditech gubi vodu i diže temp

<< < (2/12) > >>

frane1012:
 :) hvala  :headbang:, ja se ispričavam što imam toliko pitanja al moram kad ne znam. Triba skinut plastike doli?  Ok odvidati glavu ok ali taj dio>> skini injektore ???. Ono imam taj motor od 2003 i prčka san po njemu pošteno ali nikad u tom dijelu, osim što sam 3 -4 puta svičicu zavida. Kako se oni sidaju? Isto su na vide? Ima ih 2 jel??

JogFromYamaha:
pa i nemoras ih skidat ako imas produljenje za racnu da otsrafis direkt  glavu
i samo otpojis slaufe s injektora samo si obiljezi koji je za kaj

frane1012:

Evo dokaznog materijala, sad san malo to pogleda ispod, da ja bi radije samo otpoija criva da ne diram sad te injektore, da što ne poremetim, a i morat ču kupit gedore male sa zglobnom šipkom.

Iwo SR Tuono:
nema mjesta baš puno jer rama priječi pristup glavi ali snać ćeš se, preporučam ti da skineš plastike grebena, uvelike će ti to olakšati posao

frane1012:
Evo rješija ja to danas  :). Kupija brtvu glave 120 kn i otiša kod susjeda po gedore  :).  Ipak san skinija injektore i u procesu uspija pokrivit neku ka zdjelicu na glavi kad izvadiš injektore. Jebi ga prvi put mi je bilo. E da poriza se na staru brtvu, slomija jednu vidu kad san zavidiva injektore ali sve u svemu na kraju (nakon dodatne male reparacije klištima po zdjelici) Skuter upalija i vozi ko zmaj  :toothy10:    Za prvu ruku ulija san vodu iz špine i ne diže mi temperaturu više od pola. I to tek nakon nekog vrimena jer nemam termostat. Sutra ide termostat + anitifreeze, a ako bog da i nove pločice.   E da ono stega san glavu ha ne znam ni sam koliko jel premalo ili prejako. Za sad je ok, ono nije da svaki dan stežem glave na skuterima  ;D.  Večeras otvorim novu temu savjeti pri promjeni termostata i koji antifreeze stavit.

Hvala svima do sada na savjetima    :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju