Tehnički kutak > Tuning skutera

Start na fxr-u

<< < (4/5) > >>

Mr J:

--- Citat: Gerbi - 16 Svibanj, 2008, 09:43:07 ---
--- Citat: Gerbi - 15 Svibanj, 2008, 23:35:02 ---Jel neko probao s karbom 22, Dellovim...

--- Kraj citata ---

Aloooo...jel imo ko kakva iskustva s ovim karbom? Frend je na SPa stavio 21 lol, i osjetio poboljšanje...a sa 20,5 lol...

Želim se kužit u te karbove jer vidim da pravilno poštelan karb znači važne performansem (hehe ko neki noob  ;D)

--- Kraj citata ---

nisam imao taj karb, probao sa 20.5, 28pwk, dellorto 26 i tm24 2 puta i odlucio se za tm24 jer nisam isao u jaci tuning... samo cu reci da sam osjetio razliku izmedju flat i round karburatora (slide)...

sa 28pwk je trosio izmedju 6 i 7L

sa 24 je trosio izmedju 6 i 6.5L

Serijskim izmedju 5 i 5.5L

Na ova veca dva sam imao gljivu a na serijskom preradjeni airbox...

Uglavnom sve potrosnje se odnose na sportsku voznju... I da ga jebes nece trositi preko 6.5L! Naravno, uz takvu potrosnju dolazi do izrazaja snaga jer je smjesa odlicna i dise punim plucima!  :icon_thumright:

Gerbi:
Tnx ;)

popovec:
a cuj znam da nije dobro ali tak sam ja sebi skido vario na 50ccm dok mi je masina na stolu bila...skines fergu i maknes lamelice usisne i gurnes serafciger tak da zablokiras radilicu...ali paziii da ti ne pukne serafciger ili vec kaj bus gurnul unutra...ja sam se preznojio ko prase onak mrtvačka tišina sam cekas da nes pukne ali fala bogu nije cvrsto je to nemre sam tak puknut al budi njezan,....znam da je ovaj nacin fuserski ali cuj za prvu silu je ok..najbolje nabavi pistoljcek i serafis kolko oces a ne da se brines jel bus zmrdo kaj....nadam se da sam pomogo..

neer:

--- Citat: popovec - 17 Svibanj, 2008, 18:21:34 ---a cuj znam da nije dobro ali tak sam ja sebi skido vario na 50ccm dok mi je masina na stolu bila...skines fergu i maknes lamelice usisne i gurnes serafciger tak da zablokiras radilicu...ali paziii da ti ne pukne serafciger ili vec kaj bus gurnul unutra...ja sam se preznojio ko prase onak mrtvačka tišina sam cekas da nes pukne ali fala bogu nije cvrsto je to nemre sam tak puknut al budi njezan,....znam da je ovaj nacin fuserski ali cuj za prvu silu je ok..najbolje nabavi pistoljcek i serafis kolko oces a ne da se brines jel bus zmrdo kaj....nadam se da sam pomogo..

--- Kraj citata ---

pa daj zasto tako gurati srafciger medju radilicu jos ne da ces shebat srafciger nego i klip i sve skupa zato bolje isfusari neki alat za skidane varia i to je to .

FXR180:
teško je šušte skinut, di mogu nabavit kliješta jer ovako nemogu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju