Tehnički kutak > Tuning skutera

Start na fxr-u

<< < (3/5) > >>

black-rox:

--- Citat: Mr J - 16 Svibanj, 2008, 00:01:48 ---
--- Citat: Hrga - 15 Svibanj, 2008, 23:52:17 ---eno ti palac prodaje pwk stage6 24mm

--- Kraj citata ---

taj je drugaciji, prevelik je, ima mesa za 28mm komotno... i onda ne ide na serijsku prirubnicu...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Karb je 34mm,a prirubnica 28mm i ja ga bil smontiral na to za probu :icon_thumright:

FXR180:
ima koji vodič o skidanju rulina

igor.sb:

--- Citat: FXR180 - 16 Svibanj, 2008, 00:17:46 ---ima koji vodič o skidanju rulina

--- Kraj citata ---

aha

skini deklo, odsarafi maticu (kompresorom tj pistoljem, zablokiraj necim zubca na ventu,snađi se), skini ventilator, makni remen, svuci vario i izvadi rolice, nazad vrati obrnutim postupkom

::)

imas faq (i nauci se koristiti njim) skidanje blokade s varija ili izmjena rolica ne znam

Mr J:

--- Citat: black-rox - 16 Svibanj, 2008, 00:13:56 ---Karb je 34mm,a prirubnica 28mm i ja ga bil smontiral na to za probu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

to nije dobro...  :icon_thumright:

Gerbi:

--- Citat: Gerbi - 15 Svibanj, 2008, 23:35:02 ---Jel neko probao s karbom 22, Dellovim...

--- Kraj citata ---

Aloooo...jel imo ko kakva iskustva s ovim karbom? Frend je na SPa stavio 21 lol, i osjetio poboljšanje...a sa 20,5 lol...

Želim se kužit u te karbove jer vidim da pravilno poštelan karb znači važne performansem (hehe ko neki noob  ;D)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju