Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Girlie attack - TockaStunts
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 12 Srpanj, 2012, 23:46:37 ---lazes ko pes....bilo je vodu pijem vino proljevam :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kako si ga seremo joooooj, nije moj problem kaj ja pijem i nemrem se napit. Dobro mogu kad se žestica na 3 litre vina doda. I to još slatka žestica :drunken_smilie:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 12 Srpanj, 2012, 23:51:44 ---Kako si ga seremo joooooj, nije moj problem kaj ja pijem i nemrem se napit. Dobro mogu kad se žestica na 3 litre vina doda. I to još slatka žestica :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
aj budi frajer pa dokazi to u nedelju nebum igral prljavo i podmetnul ti to kai te unisti igramo posteno samo sa gemistekima ;D
marko_AeRoX:
Imam loš feeling oko ovog... :laughing7:
Ivan_drifter:
--- Citat: marko_AeRoX - 12 Srpanj, 2012, 23:57:26 ---Imam loš feeling oko ovog... :laughing7:
--- Kraj citata ---
pripremi tačke za prijevoz i kante za rigoto:)
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 12 Srpanj, 2012, 23:54:10 ---aj budi frajer pa dokazi to u nedelju nebum igral prljavo i podmetnul ti to kai te unisti igramo posteno samo sa gemistekima ;D
--- Kraj citata ---
Stari moj, neznaš ti na kaj sam ja trenutno boždaren, a 120 kil protiv tebe šćapeka pa da baš i nisam u formi morem više od tebe spiti :beah:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju