Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Girlie attack - TockaStunts

<< < (10/61) > >>

2TDottore:
nebu nam anamarija zamjerila kai smo joj malo ujebali temu  :laughing7: ma voli i ona ponekad to radit al ovdje je jos nova pa je malo sramezljiva :P

marko_AeRoX:

--- Citat: 2TDottore - 12 Srpanj, 2012, 23:42:14 ---nebu nam anamarija zamjerila kai smo joj malo ujebali temu  :laughing7: voli i ona ponekad to radit al ovdje je jos nova pa je malo sramezljiva :P

--- Kraj citata ---

Bu dobila gemišt u nedjelju ak dojde i sve bu dobro. Zasad jedina cura na zagorskim meetovima je bila Kristina...  :laughing7:

2TDottore:
kristina je dobila novu zanimaciju tak da za nju kaje bilo bilo je a to bi se moglo rec i za denisa partibrejkera :laughing11:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Srpanj, 2012, 23:36:00 ---Kad nisi pil... PICOoooooooooo

--- Kraj citata ---

A jeste p#zde, ja nisam pil. Ak ja nisam, ko je onda?  :laughing6: Dottore? 6 pivi i nije me mogo dojt više  :drunken_smilie: A o gemištu neću ni govorit  :icon_tongue:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 12 Srpanj, 2012, 23:45:31 ---A jeste p#zde, ja nisam pil. Ak ja nisam, ko je onda?  :laughing6: Dottore? 6 pivi i nije me mogo dojt više  :drunken_smilie: A o gemištu neću ni govorit  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

lazes ko pes....bilo je vodu pijem vino proljevam  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju