Tehnički kutak > Tuning skutera
Sportity one 502T - preporuka za City tuning
cappon10:
ne bih u pocetku isao na gus kit. ulozio bih novac u spuh, variomat i nove gume. meni treba skut samo za voznju, otici negdje i to je to...nikakve utrke i tome slicno. Ivanm je vec vozio i slagao ovaj spuh na istom skutu, mislim da ima dosta iskustva...
treba mi sto vise momenta a ako dobijem malo na brzini jos i bolje...na ovim kvarnerskim otocima ima previse uzbrdica :sad1:
Ivanm je spominjao malossi sport... je li to taj malossi multivar 2000, ili nesto drugo
da li da odmah narucim i vecu diznu...i koju ?
sto se tice guma... ima li tu neke razlike prednja zadnja, mozda u profilima. da li se proizvode isti promjer guma sa razlicitim profilima za prednji/zadnji
http://shop.motogume.hr/pregled_proizvoda.asp?idProizvoda=1652 ...tu vidim Metzeler feelfree sa dva razlicita profila...
Posto ne radim puno kilometraze godisnje htio bi mekse gume da se ne pretvore u plastiku nakon godinu dana a ja napravio samo 500km.
koja preporuka za gume...
3alfa3:
--- Citat: cappon10 - 10 Srpanj, 2012, 08:30:55 ---ne bih u pocetku isao na gus kit. ulozio bih novac u spuh, variomat i nove gume.
--- Kraj citata ---
Gume su ulog u sigurnost ako su gore neke kineske
Variomat ce popeglati rad prijenosa i kod ubrzavanja ce sve ici linearnije, ali ne nuzno i brze.
Touring i slicni spuh ce dati nesto snage u odnosu na serijski koji je usko grlo, vecinom zbog katalizatora i sirine grane, ali isto nece bitno utjecati na snagu, a pogotovo ne na krajnju brzinu.
Da bi skuter isao brze i brze ubrzavao, potrebna je veca snaga, a variomat i takav spuh to nece dati, barem ne u mjeri u kojoj to mzoda ocekujes. Stavljanjem kita od 70ccm uz taj spuh i variomat, krajnja brzina ce biti nesto sitno visa (po uzbrdici i voznji udvoje ce biti bitno visa), ali ce zbog 40tak % vece zapremine skut biti puno vozniji. Pogotovo uzbrdo i u dvoje. Ako te brine trajnost - ne brini. Base kitevi traju barem kao i serijski. Sad, jedino ako procjenis da ti se to financijski ne isplati.
Gume i multivar2000 bi uvijek preporucio. Touring (i tu klasu) spuha bi uvjetno preporucio - ako nije problem u novcima, nesto sitno ce se dobiti, a neces imat problema sa kasnijim zastopavanjem katalizatora jer ga taj spuh nema.
Dakle, idealno bi cjelinu zaokruzio kad bi stavio i 70ccm kit.
Grale:
malossi sport je kit...a multivar je variomat...
ja ti također preporučujem da ostanes na 50,barem zasad,ipak je novi skuter...
dizna bi trebala brijem 64 uz maknuti limic...
pa nema baš puno guma rađenih posebno za prednji,posebno za zadnju kotac...ja mislim da mores uzet bilo koju koja odgovara dimenzijama...
Iwo SR Tuono:
Sta silite covjeka na turing,nek uzme ZXR i multić dve hiljade i nek se vozi,opterecujete ga bezveze
Od ostalog trebat ce mu dizna 65-70,sustice i roline ce dobit uz auspuh i nek to stavi i bit ce zadovoljan :glasses9:
dhorvat:
Kaj nije bolje isplativ DR evo umjesto Trophyja kad su to isti kitevi, a ovaj je osjetno jeftiniji? :jerk:
Ja isto pucam na tišinu pa preporučam Touring, ali sa ZXR-om bi motor osjetno živnuo. Makar onda cijena prelazi 2000 kuna ako se ne varam. :laughing7:
Ako se često vozite dvoje uzbrdo onda će se remen rastegnuti i neće uzbrdo moć povuć bez obzira na kit i tada će kevlar remen postati obvezan :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju